Asla kaybetme korkusundan degil, onun kokusuna alistim onu yakinimda hissederek daha huzurlu uyuyorum. Simdi oda bana sarildi yani oylece uyuduk. Bide isi agir is, kavga ettik diye uykusuz kalmasini istemem. Bi defa küstüm ugurlamadim aksama geldi ikibuklum meger is kazasi geçirmiş ! Bu yüzden artik kussemde onu duayla ugurlarim hep.
Asla kaybetme korkusundan degil, onun kokusuna alistim onu yakinimda hissederek daha huzurlu uyuyorum. Simdi oda bana sarildi yani oylece uyuduk. Bide isi agir is, kavga ettik diye uykusuz kalmasini istemem. Bi defa küstüm ugurlamadim aksama geldi ikibuklum meger is kazasi geçirmiş ! Bu yüzden artik kussemde onu duayla ugurlarim hep.
Zaten :-D aksam dan beri geliyo makas aliyo sanki cocuk seviyo :-D makas aliyo ya tamam onu affetmem lazim saniyo mal. Ama ben artik yaptigi hatayi anlasin istiyorum
Olur mu hatun cum sana niye küs olayim ! Burda sizinle sikintilarimi paylasiyorum ben size kusermiyim hiç ! Sirayla okuyup cvp vermeye calisiyorum ama yazma konusunda cok yavasim ya
canm esinin yaptklarna cok kizdim smdi ya adama bak bi kadina oyle konusulmaz ki canm arani bozmak gbi olmasn ama ona iyi bi ders ver yatma onunla sarlma opme konusma hc o zaman anlar yaptgi hatayi