Himmm anladim canim, bide benim cok yaptigim bisey var, taetismalardan sonra, gelip beni opunce affettim diyorum hep 😛Hayir bu yanlis dogrusu. Ona kirildigin seyi soyle nasil kendini duzetcek sor, eger vidaha yaparsan napim.diye sor, birde en onemlisiiiiii
Hakli veya haksiz..
OZUR DILEDIGINDE SENDE OZUR DILE SARIL..
CUNKI KAVGALAR TEK TARAFLI DEGILDIR KUCUKDE OLSA BIZIMDE HATAMIZ OLUYO.AMA COK.KUCUK HATA🙂))
O konudada sen kendini dyzelt canim bak ben hakli bile olsam, haksiz oldumu kabul etmiyom.ama.hep bende ozur diliyom..sariliyom..Himmm anladim canim, bide benim cok yaptigim bisey var, taetismalardan sonra, gelip beni opunce affettim diyorum hep 😛
Yani sen sucluydun piskolojisini uyguluyorum hep, napim baska elimden bisey gelmiyoki. Boyle intikam aliyorum, 😡
Ya cogu zaman daha pratik zekali oluyorum, veya beni dinlemesini istiyorum, yani bisey anlatiyorum veya beraber bisey konusuyoruz, daha benim fikrim dinlemeden susturmaya calisiyor beni buda beni acaip kizdiriyo.onu strese sokan ne oluyor o küçük düşürdüğü yerde yada sen dahamı çekicisin eşine göre kendini yakıştırmıo olabilirmi?
Ya haksiz olunca ozur diliyorum hemen, kabul ediyorum hatami, ama onda bu yok. Hep ben hakliyim ayaklariO konudada sen kendini dyzelt canim bak ben hakli bile olsam, haksiz oldumu kabul etmiyom.ama.hep bende ozur diliyom..sariliyom..
Mesela o hata yaptinda beneen nasil ozur diliyosa bende hata yapinva kedi gibi donuyorum..
Kknustuk hallettik ozur diledik bitti yapiyorum.
Ozaman send3n daha kolay ozue diler emin ol bana.
Cunki gercek olan bi kavgada hakli haksiz yokdur.
2 atrafda haklidir ve haksizdir oranlari degisir..
Oyzuden ozur sart benim gozumde🙂
Yaa iste bak biz boyleyiz bi hata yapinca hemen gonul alma planlari yapiyoruz. Ama karsi tarf kalbimizi kirinca Noluyo hic koca bir hic ! Hic birşey degismiyo 😡Kizlar dun bende esimden cikardim sinirimi.. cok sinirliyim anlayamiyorum.. Allahdan anlayisli oluyor.. kiyamiyorum oyle olunca..
Sen artik fazla oluyosun! Eve gelince beni mutsuz ediyosun! Dedim..
Cok kafasina takdi cok uzuldum ya kocacigimin psikolojisini bozdum dun ozur diledim ama bugun eve geldinde kolesi olcam😀
Onu hic ayaga kaldirmicam bile 😀
Canim bu omurluk bir hastalik, ama bugunume sukurler olsun, cocuklugumda cok aci cektim, geride kaldi sukur.Gecmis olsun rabbim sifa versin hergun ya safi ismini soyle allahim.sifa verir.
Bikisi daha hastaydi ayni nickini unuttum oda senee Rabbim sifa versin ikinizede aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?