Yazdiklarini okudum inan ne dusuncegimi.ne diyecgimi bilemedim.. encok kizdifum senin je dedigin onemli degil ben hazir ol dedim demesi sonra o laf carpicam gibi..
Bilmiyorum cocugun varmi ama.yoksa eger bence cocuk icin acele etme. Tabiki durumunj detayli bilmiyom ama ben olsaydim cocuk dusunmezdim bu halde ve ona derdim.cocuk istemiyom suanda cunki seninle mutlu olacagimiza inanmiyom.diye..
O cocugu nereye getircekki o.. boyle saygisiz bir evliligin icinemi..
Bilmiyorum Rabbim.esini islah etsin.
Elbet hepimizin sorunlari var cekilmez yanlari var esimizin ama bilmiyorum..
Sen nekadar suredir evlisin
Ve ayrica senin yazilarinda farkediyorum unlem.isareti cok kullaniyosun. Aslinda bu demek.soylediklerine dikkat cekmek vurgulamak istiyosun cunki neden esin hep susturyo.. unlem cok kullanman dikkatimi cekmisti canim simdi nedenini anliyorum
Coookk mutlu oldum canim inankii.. Cok sukur Rabbime.. Rabbim yuvalarimizi huzursuz eylemesin amin.. herzaman Ya vedud ismini soyle Allahin.. bu sevgiyi muhabbeti arttirir..Canim iki bucuk yillik evliyim, Esim aslinda cok iyi niyetli, merhametlidir ama odun dur ne yazikki. Demin konustuk, herseyi soyledim, size yazdigim herseyi onada soyledim. Hak verdi uzuldu gozleri doldu, bunlar sinir aninda soylenmis sozler bunlara takilip üzme kendini dedi. Ben hic gerçekten sana vururmuyum o sadece oyle agizdan cikan bir laf dedi. Bende dedim ki Askim, sen oyle soyluyor olsan bile, yapmani gerektirecek hiç bisey yapmamistim ki, sen boyle her canin estiginde bana boyle mi davranacaksin dedim ? Hem dedim kendini yerime koy, o an ben olsaydin nasil tepki verirdin dedim ? Dediki gulerdim ustunde durmazdim. Dedim Madem oyle o anda sen niye oyle yapmadinda o kadar sinirlendin ? Dünya nin en sacma sozlerini de etsem, sana oyle davranma hakkini vermez sana dedim.. Ya bende yorgundum aniden fazla tepki verdim biliyorum dedi. Aksam gelip bana boyle aciklama yapsaydin bende konuyu belki kapatirdim dedim, ama sen susmayi umursamamayi tercih ettin beni iyice kirdin dedim... Yani velhasil iyice konustuk baristik tatliya bagladik kizlar 🙂
Ben yine agladim agladim simdi rahatladim ama 🙂
Hg canim hallettinmi islerini.. ben kendi adima iyiyim tesk ederim sen nasilsin.. bende ozledim seni🙂Slm kızlar ben geldim Nasılsıniz özledim sizi 🙂 elfidacim eşinle arayi düzeltmene sevindim umarım esin akıllanir ve tekrar yapmaz aynı hataları canım
Canim bende seni ozledim 🙂Slm kızlar ben geldim Nasılsıniz özledim sizi 🙂 elfidacim eşinle arayi düzeltmene sevindim umarım esin akıllanir ve tekrar yapmaz aynı hataları canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?