B
Mrb kizlaar ben cok sık giremiyorum vaktim olmuyor
Elfidam cok gecmis olsun canım Allah şifa versin
MC umutsuzluğa kapılmak yok yeni bir aya girdin
Ben de cuma Gününü bekliyorum bakalım Herhangi bi belirtim yok ama...
Probis ve İsra sizleri tekrar tebrik ediyorum belirtileriniz var miydi
Belki yazdınız ben kaçırdım K. Bakmayın
kzlar ben test yaptm ama nasl anlatym blemyrm 2.cızgı desem mı demesem mı blmyrm teste baya baya dıkkatlı baktm sankı 2.cızgı var ama renksz boyle nasl desem sankı testın kendısınde ız gbı duruyo ben anlamdm anlayan var mı .s
Anladım probis teşekkür ederim
Benim 4 günüm kaldı hissettiğim herhangi bir belirti yok bakalm adet öncesi gogus ağrım olur bi o var başka belirgin bi durum yok
Bulantı herkeste olmaz diye duymuştum yani belirtiler herkeste farklı olurmuş
Sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın inşallah senin adına cok sevindim
Dualarında bana da yer verirsen sevinirim 🙂
canım hamileligin ilk zamnlarıysa silik olabilir die duymustum ama kan testi yaptırsan daha ii emin olursun canmkzlar ben test yaptm ama nasl anlatym blemyrm 2.cızgı desem mı demesem mı blmyrm teste baya baya dıkkatlı baktm sankı 2.cızgı var ama renksz boyle nasl desem sankı testın kendısınde ız gbı duruyo ben anlamdm anlayan var mı .s
Dualarım seninle canım Allah ikinize de saglık versin aynı acıyı yaşatmasın insallah
Asil bekleyiş o pozitif sonuçtan sonra başlıyor degil mı
Sakın olumsuz Düşünme aklına kotu bisey getirme
Ne kadar zamandır istiyorsunuz
Elfıdam canım nasıl oldun daha iyi misin sensiz buralar olmuyo kızSlm aleykum hanimlar, nasilsiniz ?
Mc asksin cim adet olmussun, canin sagolsun, vardir bi hayir, yaa sabir..... Uzulme canim. Insaallah Yakinda nasip eder rabbim..
Bebegimgelsin canim niye bekliyosun daha fazla, testini yap..
Yeni katilan arkadaslar, mesajlariniz gorunuyor. Ama uye olmadiginiz için gec yayinaniyor..
Alttan muayeneden korkmayin, hiç aci olmuyor, sadece stresli olmayin..
Kizlar ben iyilesemedim, yasinleri daha okuyamadim, ya bugün yada yarin okurum insaallah... Sonra buraya hatim duasini yuklerim, hep birlikte okuyup amin deriz....
Sanirim benden baska herkes okudu, sadece 6 adet eksik, degilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?