Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Coookk mutlu oldum canim inankii.. Cok sukur Rabbime.. Rabbim yuvalarimizi huzursuz eylemesin amin.. herzaman Ya vedud ismini soyle Allahin.. bu sevgiyi muhabbeti arttirir..
Mutlu olmana mutlu oldum cok simdi tek mesele yarin adet olcanmi bakalim:)
Haberini bekliyoz..
Konusmak herseyi halleder..

Canim ya, çok utaniyorum, sizi burda cok uzdum biliyorum hakkinizi helal edin nolur. Çok sükür ki baris ilan ettik ama Esim hala cocuk muamelesi yapiyo bana, Kiz cocugumsun diyo bana, kizimiz sana cekerse yandim ben diyo. Bende dedim Kiz cocugu daha da nazli dir tahmin edemezsin dedim. Neyse acikca herseyi kinusunca, beni anladi sanki :)
 
Canim bende seni ozledim :)
Valla Esim bu sefer galiba anladi beni yanii boyle hissettim. Umarim bidaha yapmaz ama yaparsada artik sonucuna katlanir ;-)
Burda boyle ozelimiz i actim size, ama gerçekten dertlesmeye ihtiyacim vardi, basiretim baglandi sanki, hiç bisey dusunemez oldum. Neyse sükür ki tatliya bagladik. Ama yine benim adimimla oldu. Bunuda ona soyledim. Bakalim bundan sonra degisecek mi, ama zor ya. Can çikar huy cikmaz demisler.
canım burada birbirimize dertlerimizi anlatıyoruz çünkü bizi bizden başka anlayan yok oluyor evliliklerde bizde arada yapıyoruz ama ilk adımı eşim. Yapıyor genelde ama tabi bazen de ben yapıyorum dayanamıyorum ben ya sende öylesin aslında dayanamıyorrun
 
Geri
Üst