N nzi Forum Okuru 30 Haziran 2019 #1 Ertesi Gün Hapı Sonrası Regl Olmayanlar adetim dün sabah bitti akşam birlikte olduk. korunduk ancak erkek arkadaşım delinmiş olabilir dedi korktum sabah ella içtim. ama okuduğum yorumlarda gördüğüm şey ella 1 hafta içinde regl yapıyormuş. benimki daha dün bitti sorun olur mu?
adetim dün sabah bitti akşam birlikte olduk. korunduk ancak erkek arkadaşım delinmiş olabilir dedi korktum sabah ella içtim. ama okuduğum yorumlarda gördüğüm şey ella 1 hafta içinde regl yapıyormuş. benimki daha dün bitti sorun olur mu?
N nzi Forum Okuru 30 Haziran 2019 #2 ve bir şey daha sormak istiyorum dediğim gibi adetim sabah kesildi akşam birlikte olduk. bu durumda yumurtalar çalışmıyor ve risk azalıyor mu?
ve bir şey daha sormak istiyorum dediğim gibi adetim sabah kesildi akşam birlikte olduk. bu durumda yumurtalar çalışmıyor ve risk azalıyor mu?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Haziran 2019 #3 Risk yok demek onu diyorum olgunlaşacak yumurtanız için adet bitiminden itibaren en az 10-15 güne ihtiyacınız var hamilelik için risk yok
Risk yok demek onu diyorum olgunlaşacak yumurtanız için adet bitiminden itibaren en az 10-15 güne ihtiyacınız var hamilelik için risk yok
N nzi Forum Okuru 30 Haziran 2019 #4 SadmiN' Alıntı: Risk yok demek onu diyorum olgunlaşacak yumurtanız için adet bitiminden itibaren en az 10-15 güne ihtiyacınız var hamilelik için risk yok Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
SadmiN' Alıntı: Risk yok demek onu diyorum olgunlaşacak yumurtanız için adet bitiminden itibaren en az 10-15 güne ihtiyacınız var hamilelik için risk yok Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
A Alyamz rcs Forum Okuru 23 Ekim 2019 #6 nzi' Alıntı: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Sorun oldumu