K Kayıtsız Üye Forum Okuru 12 Ağustos 2012 #1 Erzurumdaki yüzme havuzları hakkında bilgi verir misiniz Selamlar, Erzurumda ki yüzme havuzları hakkında bilgi rica ediyorum. Buraya yeni geldim ve Erzurumda hangi yüzme havuzları var bilgi istiyorum sizden..Taşekkürler..
Selamlar, Erzurumda ki yüzme havuzları hakkında bilgi rica ediyorum. Buraya yeni geldim ve Erzurumda hangi yüzme havuzları var bilgi istiyorum sizden..Taşekkürler..
T TİTAN Forum Okuru 12 Ağustos 2012 #2 Erzurumdaki Yüzme Havuzları Nerde Erzurumdaki Yüzme Havuzları Adresleri Erzurum Olimpik Yüzme Havuzu Adres: Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu. Cemal Gürsel Stadyumu Yanı. Yakutiye / Erzurum Telefon: 0 (538) 081 90 72 Renaissance Polat Erzurum Hotel Yüzme Havuzu Adres: İbrahim Polat Caddesi Palandöken 25070 Erzurum Telefon:+90 (442) 232 00 10
Erzurumdaki Yüzme Havuzları Nerde Erzurumdaki Yüzme Havuzları Adresleri Erzurum Olimpik Yüzme Havuzu Adres: Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu. Cemal Gürsel Stadyumu Yanı. Yakutiye / Erzurum Telefon: 0 (538) 081 90 72 Renaissance Polat Erzurum Hotel Yüzme Havuzu Adres: İbrahim Polat Caddesi Palandöken 25070 Erzurum Telefon:+90 (442) 232 00 10