tuqqce Daimi Üye Üye 4 Şubat 2010 #21 Allah kimseyi sevdiğinden uzakta bırakmasın.İnşallah hep güzel haberlerini alırsın hayatım.Askerliği biterde kavuşursunuz birbirinize inşallah
Allah kimseyi sevdiğinden uzakta bırakmasın.İnşallah hep güzel haberlerini alırsın hayatım.Askerliği biterde kavuşursunuz birbirinize inşallah
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Şubat 2010 #23 ulaşabildiğine sevindim tatlım..inş bir daha böyle bir olay yaşamazsın..
bloodsucker countess Yeni Üye Üye 24 Mart 2010 #26 ışılsu' Alıntı: bitmez eşimin askerliği bitmezz Genişletmek için tıkla ... ablacım afedersın bısı srcam ama 🙁 bıyerde dha okmstm dnyanın bı ucunda o bı ucunda bn dıye nasıl bır askerlıkıı bu yanı 15 ay dııllmıı
ışılsu' Alıntı: bitmez eşimin askerliği bitmezz Genişletmek için tıkla ... ablacım afedersın bısı srcam ama 🙁 bıyerde dha okmstm dnyanın bı ucunda o bı ucunda bn dıye nasıl bır askerlıkıı bu yanı 15 ay dııllmıı
ışılsu Yeni Üye Üye 25 Mart 2010 #27 canım benim eşim normal asker değil rütbeli, o hakkaride ben çanakkaledeyim
bloodsucker countess Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #28 ışılsu' Alıntı: canım benim eşim normal asker değil rütbeli, o hakkaride ben çanakkaledeyim Genişletmek için tıkla ... cok kotu brsey ya allah sabr versın ablacım.esın rutbelıyse sen neden kalmıyorsunkı orda rutbelılerın eslerı askerı lojmanlarda kalabılıyorlardı bıldıgımm kdryla
ışılsu' Alıntı: canım benim eşim normal asker değil rütbeli, o hakkaride ben çanakkaledeyim Genişletmek için tıkla ... cok kotu brsey ya allah sabr versın ablacım.esın rutbelıyse sen neden kalmıyorsunkı orda rutbelılerın eslerı askerı lojmanlarda kalabılıyorlardı bıldıgımm kdryla