eşiniz çok titiz olsaydı ne yapardın???

*jellibon*

Daimi Üye
Üye
eşiniz çok titiz olsaydı ne yapardın???
evet melekler eşiniz diyelimki çok titiz. ve her işinize karışır. işiniz olduğund yapamadınız ve herşeyi o yapmaya çalışıyo ne yapardınız tepkiniz ne olurdu??

ben sinir olurdum. yapmasın yapınca daha beter oluyo. ayyy ne o öle hiç sevmem işime karışan erkeği

Ce: eşiniz çok titiz olsaydı ne yapardın???

ee canım benim ki çok titiz bende öyle gül gibi geçinip gidiyozzzzzzzzzz

benimki titiz değil allahtan çok rahatım sürekli işine karışan eş zor olur sanırım:n028:

evet canım benim komşumuzun eşi çok titiz ve kadını bunaltıyo.. hergün ev işi kadının annesi hasta ona gittiği zaman işinide yapamıyo ve kadına surat yapıyo... bukadarı berbat bi durum fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar

o kadar titizse ve rahatsız oluyorsa bırakın kendi yapsın diyeceğim ama kendide yapmıyor...zor valla ...örnek benim babam ..🙂

aşırı derece tıtız olmasını istemezdım ama ah keşke birazda derli toplu olsa . çok dağınık çokkkkkk

benımkı de karısmaz sadece o geldıgın de bılgısayarın kapalı olmasını ıster orıflame kataloglarımı gormek ıstemez bı de balkonun yanı ahsap atolyemın kapalı olmasını ıster ama cok tıtız olmuş olsaydı ona oturdugum yerden ona kalk kendın temızle dıyebılırım

inan meleğim benimki de aynı bilgisayara ve o kataloglara gıcık oluyo adam. nedendir pek anlamadın. hadi pc neyse ama katologtan ne istiyon dimiii

Geri