tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 24 Haziran 2010 #12 seks hayatı biter evcilik oynamaya başlarız artık 😀 tipine gurban olim o capon çocunn 😀
G göksusanli Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2011 #15 bende sevgilimle aynı pijama takımı istiyorum ve giyeceğinden eminim bizzat bunu kendisi istedi, ama bunları nerden bulabilirim... yardımcı olursanız sevinirim... 🙂
bende sevgilimle aynı pijama takımı istiyorum ve giyeceğinden eminim bizzat bunu kendisi istedi, ama bunları nerden bulabilirim... yardımcı olursanız sevinirim... 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Ocak 2012 #16 paylaşmak böylede güzel bu pijama takımından almak istiyorum nereden bulabilirim yardım edermisiniz
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 25 Kasım 2012 #18 Bugün eşimde kendimize aldık Woody diye bir marka hem şık hem de eğlenceli bence bu ürünler basit ve erkeğe hiç yakışmaz
Bugün eşimde kendimize aldık Woody diye bir marka hem şık hem de eğlenceli bence bu ürünler basit ve erkeğe hiç yakışmaz
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 1 Aralık 2012 #19 ayyy bencedee cok şekerr ilerde belkii birgünnn giymek nasipp olur da giyerim aşkitomlaa