sılam_nisa Hamiş Melek 6 Mart 2011 #1 Eski bir çantanız var,ne yaparsınız? eski çantaları değerlendirme eski çantaları yenileme çanta yenileme Meleklerim; bakın eski çantanız varsa onu yenileyerek kullanabilirsiniz.Ben bu yöntemi çok beğendim bakalım sizlerde beğenecekmisiniz.
eski çantaları değerlendirme eski çantaları yenileme çanta yenileme Meleklerim; bakın eski çantanız varsa onu yenileyerek kullanabilirsiniz.Ben bu yöntemi çok beğendim bakalım sizlerde beğenecekmisiniz.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Mart 2011 #3 Valla zahmetli oldukça ama rengide cok hoş olmuş bence.. Emeğine aklına paylaşımına sağlık..
benimm ben Yeni Üye Üye 6 Mart 2011 #4 malzemelerini biri alıp getirse yaparımda.kim gitcek bota fırça falan alcak 🙂 çok güzel olmuş canım sağol
malzemelerini biri alıp getirse yaparımda.kim gitcek bota fırça falan alcak 🙂 çok güzel olmuş canım sağol
sılam_nisa Hamiş Melek 6 Mart 2011 #5 $ul€' Alıntı: çok güzel olmuş canım benim emeğine sağık Genişletmek için tıkla ... ben rengine bayıldım 😀 ßeLeN' Alıntı: Valla zahmetli oldukça ama rengide cok hoş olmuş bence.. Emeğine aklına paylaşımına sağlık.. Genişletmek için tıkla ... evet belenim bende rengini sevdim 😀 benimm ben' Alıntı: malzemelerini biri alıp getirse yaparımda.kim gitcek bota fırça falan alcak 🙂 çok güzel olmuş canım sağol Genişletmek için tıkla ... oooo emeksiz yemek olmaz tatlım 😀
$ul€' Alıntı: çok güzel olmuş canım benim emeğine sağık Genişletmek için tıkla ... ben rengine bayıldım 😀 ßeLeN' Alıntı: Valla zahmetli oldukça ama rengide cok hoş olmuş bence.. Emeğine aklına paylaşımına sağlık.. Genişletmek için tıkla ... evet belenim bende rengini sevdim 😀 benimm ben' Alıntı: malzemelerini biri alıp getirse yaparımda.kim gitcek bota fırça falan alcak 🙂 çok güzel olmuş canım sağol Genişletmek için tıkla ... oooo emeksiz yemek olmaz tatlım 😀
sebobelemir Yeni Üye Üye 30 Mart 2011 #7 değiştirmek için biraz hayal gücü,biraz yaratıcılık sonuç ;yenilik......