mislinay Yeni Üye Üye 7 Nisan 2008 #12 Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak tek kelimeyle muhteşemdi canım bayıldım valla yazıyı gülerek okudum ama sonunda kahkahayı bastım emeğine sağlık canım
Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak tek kelimeyle muhteşemdi canım bayıldım valla yazıyı gülerek okudum ama sonunda kahkahayı bastım emeğine sağlık canım
HİDOŞ Aktif Üye Üye 7 Nisan 2008 #13 Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak sizi birazda olsa keyiflendire bildiysem ne mutlu bana
örgüm Üye Üye 10 Nisan 2008 #14 Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak hem de nasıl keyiflenmek süperdi koptum valla gecenin 3 de
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Nisan 2008 #15 Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak hidoş kopardın yine bizi valla😀 çok güzeldii koptum bende resmen emeğine sağlık canım😀bu kadar gülmeye artık rep hakkın olur şekerim +rep helal olsun sana🙂
Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak hidoş kopardın yine bizi valla😀 çok güzeldii koptum bende resmen emeğine sağlık canım😀bu kadar gülmeye artık rep hakkın olur şekerim +rep helal olsun sana🙂
Vijdan Yeni Üye Üye 15 Nisan 2008 #16 Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak Hidoş ellerine sağlık..başta üzülürken sonradan koptum valla..bu günümde beni güldürdün ya Allah ta seni ömür boyu güldürsün..
Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak Hidoş ellerine sağlık..başta üzülürken sonradan koptum valla..bu günümde beni güldürdün ya Allah ta seni ömür boyu güldürsün..
elifnaz Yeni Üye Üye 15 Nisan 2008 #17 Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak hidoşcum valla koptum ya :zuha:ellerine sağlık. bir insan bakışlarla ancak bu kadar şey anlayabilir ve anlatabilir🙂
Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak hidoşcum valla koptum ya :zuha:ellerine sağlık. bir insan bakışlarla ancak bu kadar şey anlayabilir ve anlatabilir🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2008 #19 Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak ay koptum valla öle böle diil sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün
Ce: eski sevgiliyle karşılaşmak ay koptum valla öle böle diil sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün
handanca Daimi Üye Yönetici 20 Mayıs 2008 #20 Cevap: eski sevgiliyle karşılaşmak süperdo sağolasın hemşoo🙂