sılam_nisa Hamiş Melek 23 Şubat 2011 #1 Eski Terliklerimizi yenileyelim mi? eski terlikleri değerlendirme Becerikli meleklerim yaz geliyor ve sizin de benim gibi geçen yazdan kalma eskimiş bir terliğiniz varsa yenilemeye ne dersiniz?
eski terlikleri değerlendirme Becerikli meleklerim yaz geliyor ve sizin de benim gibi geçen yazdan kalma eskimiş bir terliğiniz varsa yenilemeye ne dersiniz?
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Şubat 2011 #3 Gerçekten çok güzellll ama ben yapmasını becerebilirmiyimki:/ emeğine sağlık canım
sılam_nisa Hamiş Melek 23 Şubat 2011 #4 *dilek26*' Alıntı: ayyy bitanede bana yapsana sılam Genişletmek için tıkla ... ÇİTOS' Alıntı: Gerçekten çok güzellll ama ben yapmasını becerebilirmiyimki:/ emeğine sağlık canım Genişletmek için tıkla ... karar verdim bu sektörde para çok hanımlara evinizdeki eskileri getirin yenileyeyim diyeceğim acayyipp iş olur hee yapammı dilek açılış senle olsun
*dilek26*' Alıntı: ayyy bitanede bana yapsana sılam Genişletmek için tıkla ... ÇİTOS' Alıntı: Gerçekten çok güzellll ama ben yapmasını becerebilirmiyimki:/ emeğine sağlık canım Genişletmek için tıkla ... karar verdim bu sektörde para çok hanımlara evinizdeki eskileri getirin yenileyeyim diyeceğim acayyipp iş olur hee yapammı dilek açılış senle olsun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 8 Mart 2011 #6 Plaj ve havuzlarda güzel bir plaj terliği olarak kullanılabilir canım paylaşım için teşekkürler🙂