K karakuzu Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #1 Eşleri Tuvaletten Çıkmayan Melekler Esleri tuvalete girip yarim saat cikmiyan melekler hadi gelin bakiimm.Buna nasil dur diyelim fikirlerinizi söyleyin..🙂
Esleri tuvalete girip yarim saat cikmiyan melekler hadi gelin bakiimm.Buna nasil dur diyelim fikirlerinizi söyleyin..🙂
CeMoŞ Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #2 ayy kuzumm yaramaa barnakk bastıın kıss ha ayy allahımm adam bi giriyo çıkmıyo yahu bazen diyorum acaba uyuyomukii saat tutuyorum valla h çık demesen çıkmıyoo yahu
ayy kuzumm yaramaa barnakk bastıın kıss ha ayy allahımm adam bi giriyo çıkmıyo yahu bazen diyorum acaba uyuyomukii saat tutuyorum valla h çık demesen çıkmıyoo yahu
K karakuzu Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #4 Birileri dikenli klozet kapagi falan icat etmeli.5 dk dan sonra dikenler ciksin yavas yavas sanirim o zaman cikarlar
Birileri dikenli klozet kapagi falan icat etmeli.5 dk dan sonra dikenler ciksin yavas yavas sanirim o zaman cikarlar
CeMoŞ Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #6 karakuzu' Alıntı: Birileri dikenli klozet kapagi falan icat etmeli.5 dk dan sonra dikenler ciksin yavas yavas sanirim o zaman cikarlar Genişletmek için tıkla ... fikir süper kıss hah
karakuzu' Alıntı: Birileri dikenli klozet kapagi falan icat etmeli.5 dk dan sonra dikenler ciksin yavas yavas sanirim o zaman cikarlar Genişletmek için tıkla ... fikir süper kıss hah
esgiii Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #7 ay kızlaar aynen benimkide ben anlamıyorum napar bi insan o kadar zaman
esgiii Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #8 karakuzu' Alıntı: Birileri dikenli klozet kapagi falan icat etmeli.5 dk dan sonra dikenler ciksin yavas yavas sanirim o zaman cikarlar Genişletmek için tıkla ... harika fikrine bayıldım hayal ettim şöyle bi
karakuzu' Alıntı: Birileri dikenli klozet kapagi falan icat etmeli.5 dk dan sonra dikenler ciksin yavas yavas sanirim o zaman cikarlar Genişletmek için tıkla ... harika fikrine bayıldım hayal ettim şöyle bi