S sonnur aynur Forum Okuru 5 Nisan 2011 #11 canım yaaaaaa gelinliikesra çocuğun ismi benim biraz tuhafıma geldi sağlıklı olsunda ismi ne olursa olsun kimsenin lafına kanıp çocuğunun ismini değiştirme tatlı canını üzme
canım yaaaaaa gelinliikesra çocuğun ismi benim biraz tuhafıma geldi sağlıklı olsunda ismi ne olursa olsun kimsenin lafına kanıp çocuğunun ismini değiştirme tatlı canını üzme
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 13 Nisan 2011 #14 her iki taraf değil iki isimde erkek tarafından ama ben inanmadım bu olaya saçmalık. dedi dersiniz
I ismimi vermek istemiyorum Forum Okuru 19 Nisan 2011 #15 İSİM Esra abla sana idris ali ismini oğluna verdiğine inanamıyorum. Eğer o ismi koyarsan çook komik olur o ismim karadenizlilerde olur benim bildiğim :d
İSİM Esra abla sana idris ali ismini oğluna verdiğine inanamıyorum. Eğer o ismi koyarsan çook komik olur o ismim karadenizlilerde olur benim bildiğim :d
K kukla Forum Okuru 30 Nisan 2011 #17 ayyyyy ne kadar güzel ne kadar düşünceli bu kadın ya demek ki kocasını çok seviyor ve bunu kabul etmiş ztn kayınbabası ölmüş diye biliyorum
ayyyyy ne kadar güzel ne kadar düşünceli bu kadın ya demek ki kocasını çok seviyor ve bunu kabul etmiş ztn kayınbabası ölmüş diye biliyorum
melegimsin Hamiş Melek Üye 10 Haziran 2011 #18 kadin unlu biri yinede esini mutlu edmek icin cocugun ismini kayinpederin ve esin ismini koyuyo helal olsun..herkes bunu yapmazz..
kadin unlu biri yinede esini mutlu edmek icin cocugun ismini kayinpederin ve esin ismini koyuyo helal olsun..herkes bunu yapmazz..