T tatlı cadım Yeni Üye Üye 18 Mart 2011 #13 bende coook sevıyorum hamıleyken her reklam cıktıgında agzım sulanır gıder alırdım dolaptan esım stok yapmıstı resmen dolaba....ama reklamına gıcık oluyorum ben yawww kızalrrr kadın oyle yıyorkı sımdı bıle canım cektıııı.....
bende coook sevıyorum hamıleyken her reklam cıktıgında agzım sulanır gıder alırdım dolaptan esım stok yapmıstı resmen dolaba....ama reklamına gıcık oluyorum ben yawww kızalrrr kadın oyle yıyorkı sımdı bıle canım cektıııı.....
K kkaannttuurr Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #15 offfff süper yaa hergün mutlaka yiyiorum 😀 normalde sevmem böyle browni falan ama intense süpeerrr <3
offfff süper yaa hergün mutlaka yiyiorum 😀 normalde sevmem böyle browni falan ama intense süpeerrr <3
kitta Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #16 Ayyy bayılırım ama 1 aydır falan çok uzağım diyet yapıyorum ne zaman onu görsem kaçarcasına uzaklaşırım olay yerinden 🙂) Ama önceden günde en az 2 tane yemeye çalışırdım..
Ayyy bayılırım ama 1 aydır falan çok uzağım diyet yapıyorum ne zaman onu görsem kaçarcasına uzaklaşırım olay yerinden 🙂) Ama önceden günde en az 2 tane yemeye çalışırdım..
ilkimsu Yeni Üye Üye 30 Haziran 2011 #18 geçen sene nefret ediyodum kendisinden ama son 1aydır hergün yiyorum resmen ya süper 😀