etli çarşaf böreği

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
etli çarşaf böreği
Malzeme:

3 adet hazır yufka
2 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı su
İçi İçin;
yarım kilo kuşbaşı et
1 adet soğan
2 adet domates
tuz
pul biber

Yapilisi:

Yumurta aklarını sarılarından ayırın, aklarını sıvıyağ ile birlikte çırpın. Fırın tepsisini yağlayın. Yufkaları yağlı karışıma batırın. Kuşbaşı etleri, yemeklik doğranan soğanı ve domatesi tencerede pişirin, tuzunu atın, suyunu çekince oacaktan alın. Islatılmış ilk yufkayı tepsiye yayın, üzerine etli içi yayın, onun da üzerine diğer yufkaları serin en üste artan yumurta sarısını kırmızı biberle karıştırıp sos yapın ve serin. Hararetli fırında kızaran kadar pişirin.
 

Benzer İçerikler

*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
*MeleK*
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
*MeleK*
*MeleK*
sevgi10
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
sevgi10
sevgi10
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
919
*MeleK*
gölge_çiçeği
Cevaplar
0
Görüntüleme
736
gölge_çiçeği
gölge_çiçeği
Üst