Melekler Mekanı
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
PORTAL
Soru Sor
Sağlık Sorusu
Hamilemiyim Sorusu
Cinsellik Sorusu
Hamilemiyim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Melekler Mekanı
Lezzetli Basit Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
En Güzel Tarifler
Hamur İşleri
etli çarşaf böreği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="*MeleK*" data-source="post: 18476" data-attributes="member: 41"><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Malzeme:</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">3 adet hazır yufka </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">2 yumurta </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">1 çay bardağı sıvıyağ </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">1 su bardağı su </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">İçi İçin; </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">yarım kilo kuşbaşı et </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">1 adet soğan </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">2 adet domates </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">tuz </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">pul biber </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yapilisi:</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yumurta aklarını sarılarından ayırın, aklarını sıvıyağ ile birlikte çırpın. Fırın tepsisini yağlayın. Yufkaları yağlı karışıma batırın. Kuşbaşı etleri, yemeklik doğranan soğanı ve domatesi tencerede pişirin, tuzunu atın, suyunu çekince oacaktan alın. Islatılmış ilk yufkayı tepsiye yayın, üzerine etli içi yayın, onun da üzerine diğer yufkaları serin en üste artan yumurta sarısını kırmızı biberle karıştırıp sos yapın ve serin. Hararetli fırında kızaran kadar pişirin.</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="*MeleK*, post: 18476, member: 41"] [B][FONT=Comic Sans MS]Malzeme: 3 adet hazır yufka 2 yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su İçi İçin; yarım kilo kuşbaşı et 1 adet soğan 2 adet domates tuz pul biber Yapilisi: Yumurta aklarını sarılarından ayırın, aklarını sıvıyağ ile birlikte çırpın. Fırın tepsisini yağlayın. Yufkaları yağlı karışıma batırın. Kuşbaşı etleri, yemeklik doğranan soğanı ve domatesi tencerede pişirin, tuzunu atın, suyunu çekince oacaktan alın. Islatılmış ilk yufkayı tepsiye yayın, üzerine etli içi yayın, onun da üzerine diğer yufkaları serin en üste artan yumurta sarısını kırmızı biberle karıştırıp sos yapın ve serin. Hararetli fırında kızaran kadar pişirin.[/FONT][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Adı
İnsan doğrulaması
Ahmetin 20 tl si var bu paranın 3 te ikisi ile dondurma :))) Şaka şaka siz aşağıya "dondurma " yazın yeterli matematikle işimiz yok :)
Cevap yaz
Melekler Mekanı
Lezzetli Basit Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
En Güzel Tarifler
Hamur İşleri
etli çarşaf böreği
Üst