Evanescence grubu dağıldı peki ama neden ?

büşra.shid

Yeni Üye
Üye
Evanescence grubu dağıldı peki ama neden ?

evanescence dağıldı mı evanescence grubu dağıldı nasıl dağıldı hakkında haberler bilgiler hepsi burada melekler

Evanescence grubu müzik dünyasında güzel yer edinmiş gruplardan"dı".Yalnız aşağıda da okuyacağınız gibi 2007 senesinde dağıldılar.Kaliteli müzikleriyle piyasada oldukça fazla dinleyiciye sahip olan bu grubun dağılması haberini biraz geç paylaşıyor olsak da sanıyorum bunu bilen de bilmeyen de "neden ya?" gibi bir soru yöneltmiş olmalı kendiliğinden.Ne diyelim güzel çalışmalarını duymak isteriz heralde hepsinin ayrı ayrı..


foreshadow-37c.jpg



The Open Door’u kapatış
Hepiniz harikaydınız bence, hatta hepimizce. Bu tamamen doğru, eğer bu tur bütün fanlar için olmasaydı, uzun zaman önce bitmişti. Bilmiyorum, bu günlerde eğer siz başarılı bir turne yapsanız ne kadar zor olurdu, ama çoğu insan turnelerini iptal etmek zorunda kalıyor. Biz, sizin sayenizde, bu durumda kalmayan az sayıda şanslı ve talihlilerden biriyiz. Bizi çalarken görmeye geldiniz, çoğunuz birçok defa ve bazılarınız uzak mesafelerden şovu görmek için seyahat etti. Bizim bir rock grubu olduğumuz gerçek, albümümüzün yayınlanması, bir yıl sonra arena turunu bitirmek, hiçbir şey mucizeden eksik değil. Geçen yıl heyecanlı ve güzel zamanlar vardı; ayrıca bazı acılı, zor zamanlar da. Sonunda biliyorum her şey iyi içindi ve ben her şeyin bu yolda gerçekleştiği için tamamen minnettarım. Hayat, sizi hiç beklemediğiniz türlü şeylere atar. Bazen kendimi geçmiş yıllara bakarken buluyorum ve tüm bu şeyin nasıl çılgın bir şey olduğuna gülüyorum (ben nasıl buraya geldim ? ) ve müzik kalbimi kazanmasaydı hayatımın ne olacağını merak ediyorum… tamam, hayal etmek neredeyse imkânsız. Eğer bu grup yine de oluşturulmamış olsaydı- lisede müzik öğretiyor mu olacaktım? Hafta sonu konserlere gittiğimde “Bunu yapabilirdim” şeklinde isteyerek kendimi zorlamıştım, çok huzurluyum.

Ve hepinize beni duyduğunuz, hayatınıza girmeme izin verdiğiniz ve müziği sevdiğiniz için minnettarım. Turnenin bu son günü tabi ki mutlu bir gün, ailelerimizi görmek ve evlerimize dönmek için heyecanlıyız ama bu acı-tatlı. Bu hayatımızdaki bir başka bölümün sonu ve asla unutmayacaklarımızdan biri. En mükemmel tayfamı seveceğim ve özleyeceğim ve hepsine gelecek yıl ve sonrası için mutluluk ve iyi işler diliyorum. Ve tabiî ki, grubum, bildiğim en yetenekli birkaç kişi. [eminim bu akşam, gösteriden sonra ağlayacak ve sulu olacağım ama sadece hatırlamak için çok fazla eggnog (yumurtalı içki) içerseniz, dördünüzün de sizi sevdiğimi bilmenizi isterim. Bana daha iyi bir müzisyen olmam için ilham verdiniz ve sizinle her gece çalmak katıksız bir zevkti. Will ve Troy- yeni Dark New Day albümü için çok heyecanlıyım! Kulağa çılgınca geliyor, büyük başarı ve sanatınız için saygı hak ediyorsunuz.

Beni kurtardığınız için teşekkürler! Tim, seni çok özleyeceğim. Gruba katkın çok ve ileri düzeydeydi. Seni bulduğum için çok şanslıyım! Ve Terry, sanırım The Open Door sayesinde onu görmüş olabiliriz: Calabasas’ta gündoğumu yortusundan ICU’da arafa, Donningnton’da Iron Maiden ile çalmaya, birlikte ilk grammy adaylığımıza. (buradan tam emin değilim) Kutlarım T, bunu hak ettin. ]
Bize geçen hafta sevgi ve hediyeler getiren fanlarımıza teşekkürler! Cupcake yemek kitabını acayip SEVDİM ve YARIN biraz yapmayı planladım! Şimdilik burada bitiriyorum. Sizi çok seviyorum ve umarım yakında tekrar görüşürüz. Her şey için teşekkürler.
sevgiler,
Amy Lee


8 Mayıs 2007 Salı
Gitarist John LeCompt, MySpace.com adresli internet sitesinde, grubun solisti Amy Lee ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında işten atıldığını belirtirken, baterist Rocky Gray, grup yönetiminin kendisinden konuyla ilgili konuşmamasını istediğini söyledi.
Solist Amy Lee de Evanescence’in "hayatta" olduğunu ifade ederek, yola yeni müzisyenlerle devam edeceklerini kaydetti.


Yabancı müzik dünyasına veda etmiş bu grubun şarkıları halaa ağlanıp zırlanıp dinleniyor tabiki de :) Good enough gibi bir şarkı yapar da- ve dahasını- ağlanmaz duygulanmaz mı meleklerim yahu siz söyleyin :tik:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Eski bazı parçalarını hatırlıyorum hep güzel şeyler erkenden bitiyor yahu :)
 
Geri
Üst