K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Aralık 2023 #1 evde sirke yapılırmı? Selamlar arkadaşlar. Ben merak edeiyorum acaba evde sirke yapılabilirmi? Eğer böyle birşey varsa tarif verirmisiniz?
Selamlar arkadaşlar. Ben merak edeiyorum acaba evde sirke yapılabilirmi? Eğer böyle birşey varsa tarif verirmisiniz?
TİTAN *Melekler Mekanı* 9 Aralık 2023 #2 Ev Yapımı Sirke Malzemeler 1 avuç kadar nohut 1 kg. üzüm 3 lt. su 1 dilim kadar ekmek dışı Çok az bulgur Ev Yapımı Sirke Yapılışı Öncelikle cam bir kapta üzümleri ve saplarını iyice sıkıştırın. Ardından kalan malzemelerin hepsini üstüne ekleyin. Ağzını bir tülbentle örtüp kapağını iyiyce kapayın. Arasıra karıştırmak suretiyle 1 ay boyunca serin ve karanlık bir yerde tutun. Bu süre sonunda sirkeniz hazır olacaktır...
Ev Yapımı Sirke Malzemeler 1 avuç kadar nohut 1 kg. üzüm 3 lt. su 1 dilim kadar ekmek dışı Çok az bulgur Ev Yapımı Sirke Yapılışı Öncelikle cam bir kapta üzümleri ve saplarını iyice sıkıştırın. Ardından kalan malzemelerin hepsini üstüne ekleyin. Ağzını bir tülbentle örtüp kapağını iyiyce kapayın. Arasıra karıştırmak suretiyle 1 ay boyunca serin ve karanlık bir yerde tutun. Bu süre sonunda sirkeniz hazır olacaktır...