gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 11 Aralık 2010 #1 evde tek başınıza kalsanız ne yapardınız? evde tek başına kalsanız ne yapardınız? sabaha kadar arkadaşlarımla parti yapar yer içeriz... walla yatarım rahat bir uyku ceker kafayı dinlerim... dışarı cıkıp gezerim bir güzel.... sevgilimle başbaşa vakit geciririm... tv deki dizime bakarım... diğer...
evde tek başına kalsanız ne yapardınız? sabaha kadar arkadaşlarımla parti yapar yer içeriz... walla yatarım rahat bir uyku ceker kafayı dinlerim... dışarı cıkıp gezerim bir güzel.... sevgilimle başbaşa vakit geciririm... tv deki dizime bakarım... diğer...
zuzumm_ Daimi Üye Üye 11 Aralık 2010 #2 ben yatar uyurum kafa dinlerm kayınvalidem dışarı çıktımıı ohh benden iyisi yok
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 11 Aralık 2010 #3 evde tek kalmayı çok seviyorum gider kendime marketten bolca yiyecek içecek alırım otururum pc başına hiç kalkmam:
evde tek kalmayı çok seviyorum gider kendime marketten bolca yiyecek içecek alırım otururum pc başına hiç kalkmam:
askkusum Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2012 #4 ooooohhh agzından bal damlıyor neler yapmamki kapı çalsa bile bakmam M.M kahve sigara müzik yatak
gulsa199 Hamiş Melek 5 Ağustos 2012 #5 keyfime bakarım müzikte açarım uzatırım ayaklarımı kafamı dinlerim