K Kayıtsız Üye Forum Okuru 3 Ekim 2011 #1 evinizin bir özelliğini anlatan şiir var mı Evimizin bir özelliğini anlatan ve yansıtan bir tane şiir istiyorlar. Bana bu konuda yardımcı olun ya bi türlü yazamadım 🙂
Evimizin bir özelliğini anlatan ve yansıtan bir tane şiir istiyorlar. Bana bu konuda yardımcı olun ya bi türlü yazamadım 🙂
T TİTAN Forum Okuru 7 Ekim 2011 #2 Sayın misafirimiz, Şu anda yazmış olduğum bir şiiri sizinle paylaşmak istiyorum,umarım beğenirsiniz 🙂 Üzüntümde huzur mekanım, Kaygılarımda sakin limanım, Her daim açık kolları Evim sıcacık barınağım. Annem ,babam,can kardeşim, Akşam beni evde bekler, Bir lokma aşım,ağrısız başım, Evim yaşanmaya değer. meleklermekani.com- TİTAN 🙂
Sayın misafirimiz, Şu anda yazmış olduğum bir şiiri sizinle paylaşmak istiyorum,umarım beğenirsiniz 🙂 Üzüntümde huzur mekanım, Kaygılarımda sakin limanım, Her daim açık kolları Evim sıcacık barınağım. Annem ,babam,can kardeşim, Akşam beni evde bekler, Bir lokma aşım,ağrısız başım, Evim yaşanmaya değer. meleklermekani.com- TİTAN 🙂
Ş şevval çağlar Forum Okuru 13 Aralık 2011 #3 Çok güzel bir şiirdi.Ödevime yardımcı oldunuz.Bu borcu nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum.Sizden çok çok teşekkür ederim.Bir daha ki sefere görüşürüz
Çok güzel bir şiirdi.Ödevime yardımcı oldunuz.Bu borcu nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum.Sizden çok çok teşekkür ederim.Bir daha ki sefere görüşürüz
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Aralık 2011 #4 ben bir temiz insan ucarım sormadan m temiz kirli herkez insandır insan ************ iyiyim diyenler iyi olmaz dincede iyi olmak lazım
ben bir temiz insan ucarım sormadan m temiz kirli herkez insandır insan ************ iyiyim diyenler iyi olmaz dincede iyi olmak lazım