GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #4 Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama öööööööööööööö ne diyim baska ööööööööööö
B blmr_dnz Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #5 Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama tercıh meselesı tabı öööög
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #6 Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama dıyecek bişe yok..allah mutlu etsın..pek yakışmışlar..
ocean Paylaşımcı Melek Üye 30 Ekim 2008 #7 Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama İnsanım diye ortalıkta dolaşan zavallılardan iki örnek
sümeyye Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #8 Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama şu zamanda artık hiçbirşeye şaşırmamayı öğrendim çünkü böyle şeyler çok yaşanır hale geldi bir süre sonra herkez normal karşılamaya başlıycak çünkü bazı insanlar kendini şaşırmış
Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama şu zamanda artık hiçbirşeye şaşırmamayı öğrendim çünkü böyle şeyler çok yaşanır hale geldi bir süre sonra herkez normal karşılamaya başlıycak çünkü bazı insanlar kendini şaşırmış
necla Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #9 Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama oyle seyler goruyoruzki artik sasirmiyorum,ama igrencccc
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #10 Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama ya napsinlar onlarda birbirilerini almasalardi zaten kim alirdi bunlari bunlardan dogacak cocugu dusunmek bile istemiyorum
Cevap: evleniyorlar..inanmayacakasınız ama ya napsinlar onlarda birbirilerini almasalardi zaten kim alirdi bunlari bunlardan dogacak cocugu dusunmek bile istemiyorum