D DєRiи яocк Forum Okuru 23 Mart 2010 #1 evleniyosunuz... ewet meleklerim evleniyosunuz ayakabınızın altına forumdan kimlerin isimlerini yazarsınız ben başlıyorum tugçe ablam uysal asi pasaklı tanrıçam ondan sonra bide kartanesini yazıyorum sırasizde dipnot=beni yazmayı unutmayın
ewet meleklerim evleniyosunuz ayakabınızın altına forumdan kimlerin isimlerini yazarsınız ben başlıyorum tugçe ablam uysal asi pasaklı tanrıçam ondan sonra bide kartanesini yazıyorum sırasizde dipnot=beni yazmayı unutmayın
LAMİYA Aktif Üye Üye 23 Mart 2010 #2 ya nedesem bilmemki çoğunlukla tanıştığım evli ben kartanesi, elmalı kurabiye, tuqqçe,ve tabiki sen,,
ya nedesem bilmemki çoğunlukla tanıştığım evli ben kartanesi, elmalı kurabiye, tuqqçe,ve tabiki sen,,
D DєRiи яocк Forum Okuru 23 Mart 2010 #3 ayy ben tmm ben kaç defa evleniceksem neyse sagol birick ablacım ben kendime sadminim maviş oglunu alıcam
ayy ben tmm ben kaç defa evleniceksem neyse sagol birick ablacım ben kendime sadminim maviş oglunu alıcam
tuqqce Daimi Üye Üye 23 Mart 2010 #4 Elmalı kurabiye,Mavi peri,Cennetul Meva(ohh sende evlen hemen),Hercai..........
ışılsu Yeni Üye Üye 23 Mart 2010 #6 ben evliyim tanıdık arkadaşlarımın çoğuda evli sadece tuğçe uzak mavi pasaklı bunları yazardım herhelde bekar fazla kimse tanımıyorum kusura bakmayın
ben evliyim tanıdık arkadaşlarımın çoğuda evli sadece tuğçe uzak mavi pasaklı bunları yazardım herhelde bekar fazla kimse tanımıyorum kusura bakmayın