evliler odası

Evet melekler,merak ettim sizin istemeye basladiktan ne kadar sonra bebisiniz oldu.Ben 6 aydir istiyorum biraz moralim bozuldu.

Bu konuda sanırım çok çabuk davranıp çocuk sahibi olduk evlendiğim ay hamile kaldım😀 Ama pişman değilim bu konuda yine olsa yine yaparım😀

🙂Ben de evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım ama maalesef kaybettim bebeğimi.Daha uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum

ben de evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım
şimdi 1 oğlum 1 kızım var
allah hepimizin çocuklarına uzun ömürler versin.
kızlar siz kaç çocuk düşünüyorsunuz?

2 oğlum var Allah bağışlarsa biri 11 diğeri bu sene anaokuluna başladı

Bugünlerde oğullarımın benden ufak çok ufak bir isteği var😀

İkiz bebek istiyorlar hemde ikisi de kız olacakmış biri mavi (Büyük oğulumun gözü mavi) diğeri siyah gözlü(küçüğün de siyah) olacakmış

Hı hı tamam diyorum ne demek hemen ikiz kız bebek doğururum size az buçuk bi aklım kalmış onuda bu ikiz bebeklere sakladım oda onlarda gider diyorum😀

Şaka bir yana Allah olanlara uzun ömür versin olmayanlara nasip etsin

Düşünmüyorum artık çocuk günümüz şartlarında inanın yeri geliyor tek çocuğun bile ihtiyaçlarını yeterince karşılayamıyorsunuz onlara iyi bir gelecek olması adına 2 tane de karar verdik

Spiral var bende şu da var eğer çok düşük bir ihtimal diyorum diyelim hamile kaldım spiralle ki öyle olanlar da var arada duyuyorum

İşte o zaman ne olursa olsun son bir tane daha doğurup kordonlarımı bağlatırım

Ama dediğim ihtimal çok düşük olduğu için 3. bebek asla planlarda yok

Oncelikle gecmis olsun Hayal,Allah olacak olan cocuklarina uzun omur versin.Herkezin evlatlarini da kendilerine bagislasin.Ben evleneli uc yil oldu,6 aydir istiyorum,sabirsizim sanirim beklemek zor geliyor,bazen umudumu kaybediyorum.

Canım aslaa umutlarını kaybetme... Allahım büyüktür... Zamanı geldiğinde sende anne olacaksındır...

Bende 2,5 yıllık evliyim 1 yıl kadar korunduk sonrasında korunmadık ve 1 yıl kadarda cocugum olmadı sonrasındada çocuk fikrinden vazgeçtik... Şimdilik çocuk düşünmüyoruz. Her ikimizde sağlık açısında kontrollerimizi yptırdık çekirdek aile olmamız için hiç bir engel yokmuş... Allahıma şükürler olsun... İnşallah tekrar bebek istediğimizde Allahım nasip eder...