lamiyam canım ALLAH tez zamanda nur topu gibi bir evlat nasip eder inşallah.ben evin en büyük çocuğuyum,11. yılda doğmuşum o zamana kadar olmamış bizimkilerin çocuğu,babam anneme neler etmemişki eskiden tıpda bu kadar ilerlemiş değilmiş.şimdi 2 kardeşim daha var ve ben 38 yaşına geldim düşün artık çocuk olmuyor diye bizimkilerin çektikleri boşunaymış onca sene sende üzülme canım rabbim çok büyük dualarımız seninle meleğim
ya kızlar ben 3 haftalık bir kursa başladım usta öğretici kursu yani sürücü öğretmenliği kursu devlete ait bir yer eğer kursun sonundaki sınavı kazanırsam öğretmenlik belg alcam ve inşallah değerlendirip sigortamı başlatıcam bana dua edinde bu sınavı güzel bi şekilde geçiym dualarınızı bekliyorum
şevvalim başarılar canım şimdiden tebrik ediyorum çünkü bir şeye başlamak başarmanın yarısıdır,birde bu kadar istekli olduğun içinde ben başaracağını düşünüyorum
lamiyam canım ALLAH tez zamanda nur topu gibi bir evlat nasip eder inşallah.ben evin en büyük çocuğuyum,11. yılda doğmuşum o zamana kadar olmamış bizimkilerin çocuğu,babam anneme neler etmemişki eskiden tıpda bu kadar ilerlemiş değilmiş.şimdi 2 kardeşim daha var ve ben 38 yaşına geldim düşün artık çocuk olmuyor diye bizimkilerin çektikleri boşunaymış onca sene sende üzülme canım rabbim çok büyük dualarımız seninle meleğim
............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >
....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!
kadın;erkeğin kaburgasından
yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!
öyle olsaydı ezilirdi......!!! >
üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!!
AMA GöğSüNDEN YARATILDI......
Eşit olsun diye......
kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! >
KALP HiZASINDA SEViLSiN DİYE... ............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >
....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!
kadın;erkeğin kaburgasından
yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!
öyle olsaydı ezilirdi......!!! >
üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!!
AMA GöğSüNDEN YARATILDI......
Eşit olsun diye......
kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! >
KALP HiZASINDA SEViLSiN DİYE...
............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! > ....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!! kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!! öyle olsaydı ezilirdi......!!! > üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!! AMA GöğSüNDEN YARATILDI...... Eşit olsun diye...... kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! > KALP HiZASINDA SEViLSiN DİYE... ............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! > ....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!! kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!! öyle olsaydı ezilirdi......!!! > üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!! AMA GöğSüNDEN YARATILDI...... Eşit olsun diye...... kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! > KALP HiZASINDA SEViLSiN DİYE...