evliler odası

pratik ev hanımı

slm 5 yılık evliyim ama 3yılını çalışarak geçirdim işten ayrıldığım dönemde bebeğimide kucağıma aldımilk zamanlar hiç zorlanmadımbebeğim çok usluydu aha sonra oğlum büyüdükçe fırtına gibi oldu yaklaşık 1.5 senüzene sedir evimi dokamıyrdum şimdi oğlum 3 yaşında oldu işleri tekrar düzene koymaya başladım sabahleyin ilk kalltığıma yemeğimieteşe koyarım daha sonra yatak odamı toplarım akşamdan oturduğumodayı ve mutfağımı toplarım hementoz alırım arkasından lavaboları ve wc leri yıkarım daha sonra üpürmeye başlarım arkasından evi sileri hergün buişleri aksatmadan yaparım ve saat en geç 1 gibi btün işlerim bitmiş olur.geri kalan vaktimide kenime eşime ve çocuğuma ayırıyrm.

selam hanımlar hafta sonunuz nasıl geçti bakalım benim gayet iyi geçti annemle ve yeğenimle harika vakit geçirdim bu arada kardeşim kızmasın oda vardı zavallım öğle darda ki karnı burnunda o nefes alırken ben yoruluyorum bu ayın sonunda doğurucak inşallah sağlıkla kurtulur

benim hafta sonum cok guzel geçtii saaatlerce eşimle telefonda konustuk.. uzun zamandan sonra tekrar telefonda konusmanın heyecanını yasadık...

benim hafta sonum cok guzel geçtii saaatlerce eşimle telefonda konustuk.. uzun zamandan sonra tekrar telefonda konusmanın heyecanını yasadık...

bilirim çok güzel bir duygudur ,
hele eve gelişinin heycanı varryyyaaaaaa bambaşka
uyandığında yanında görmek okadar güzel ki işte ozaman anlıyoruz kıymetini her gün bunları yaşarken kıymetinin farkında olmuyoruz