_SULTAN_ Yeni Üye Üye 13 Kasım 2010 #822 selam fıstıklar bende geldim aranıza bir evli olarak 4 yıllık evliyim 6 da flört dönemi 10 yıldır tanışıyoruz
selam fıstıklar bende geldim aranıza bir evli olarak 4 yıllık evliyim 6 da flört dönemi 10 yıldır tanışıyoruz
twins Yeni Üye Üye 13 Kasım 2010 #823 oo maşallah flört dönemi baya uzunmuş...o kadar uzun zaman flört edince de evlenince bilmediğin yönlerini öğreniyo musun...farklılıklarını gördün mü
oo maşallah flört dönemi baya uzunmuş...o kadar uzun zaman flört edince de evlenince bilmediğin yönlerini öğreniyo musun...farklılıklarını gördün mü
ASİMELEK Daimi Üye Üye 21 Aralık 2010 #825 arkadaşlar merhabaaaa ; baktım evliler odası var bende yeni evli bir bayan olarak hemen bensiz olur mu hiç dedim evliler kervanına bir yolcu daha katıldı. hoşşşgellldddiiiiiiim beeeeeeennnnnndeeeeee aranızaaaaa 😀
arkadaşlar merhabaaaa ; baktım evliler odası var bende yeni evli bir bayan olarak hemen bensiz olur mu hiç dedim evliler kervanına bir yolcu daha katıldı. hoşşşgellldddiiiiiiim beeeeeeennnnnndeeeeee aranızaaaaa 😀
aysegül87 Hamiş Melek 21 Aralık 2010 #826 selam bende geldim, 6 aylik evliyim, 1 yil nisanliydim, 1 yilda flört ettik
yarennnnnnn Hamiş Melek 21 Aralık 2010 #827 eveeeeettttt bende geldim 2,5 yıllık evliyim 2 yıl flört 1 yılda nişanlılık dönemimiz oldu çok şükür mutluyuz herkes evlensin sevenler kavuşsun Rabbim
eveeeeettttt bende geldim 2,5 yıllık evliyim 2 yıl flört 1 yılda nişanlılık dönemimiz oldu çok şükür mutluyuz herkes evlensin sevenler kavuşsun Rabbim