ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Ağustos 2011 #892 angel_blue' Alıntı: belen hayırl olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım 🙂
J jupiter Forum Okuru 2 Aralık 2011 #894 bu sitede evli melek kalmayikmi ne kimsecikler ugramaz olmus nirdesiniz la evliler
J jupiter Forum Okuru 12 Aralık 2011 #897 LAMİYA' Alıntı: özlemişim <3 Genişletmek için tıkla ... lamiammmmm nerdesin sen yaaaa özlettinn valla... olsun askkelebegi biz variz dimi evliyiz dertliyiz h
LAMİYA' Alıntı: özlemişim <3 Genişletmek için tıkla ... lamiammmmm nerdesin sen yaaaa özlettinn valla... olsun askkelebegi biz variz dimi evliyiz dertliyiz h
LAMİYA Aktif Üye Üye 13 Aralık 2011 #898 jupiter' Alıntı: lamiammmmm nerdesin sen yaaaa özlettinn valla... olsun askkelebegi biz variz dimi evliyiz dertliyiz h Genişletmek için tıkla ... kız valla bende seni özlemişim..
jupiter' Alıntı: lamiammmmm nerdesin sen yaaaa özlettinn valla... olsun askkelebegi biz variz dimi evliyiz dertliyiz h Genişletmek için tıkla ... kız valla bende seni özlemişim..
J jupiter Forum Okuru 14 Aralık 2011 #899 LAMİYA' Alıntı: kız valla bende seni özlemişim.. Genişletmek için tıkla ... özlenmezmi kizzzz helede benn sen nasilsin neler yapiyosun nasil gidiyor bi gelisme varmi bebisle ilgili insallah vardirrr
LAMİYA' Alıntı: kız valla bende seni özlemişim.. Genişletmek için tıkla ... özlenmezmi kizzzz helede benn sen nasilsin neler yapiyosun nasil gidiyor bi gelisme varmi bebisle ilgili insallah vardirrr
aşkkelebeği Hamiş Melek 16 Aralık 2011 #900 bekarlık ayrı dert evlılık ayrı dert jupiter pöffff bekarken babam onu gıyme bunu gıyme karısır evlennce kocan karısır gecen dedm ayy yettı vala yaşama özgürlüğü istiyorum beni rahat bırakın birde üzerine agladım nasıl iyi geldi
bekarlık ayrı dert evlılık ayrı dert jupiter pöffff bekarken babam onu gıyme bunu gıyme karısır evlennce kocan karısır gecen dedm ayy yettı vala yaşama özgürlüğü istiyorum beni rahat bırakın birde üzerine agladım nasıl iyi geldi