T TİTAN Forum Okuru 26 Kasım 2011 #11 jupiter' Alıntı: bi benmi fransizim yhaa evlilik cizelgesi neyki 😕 Genişletmek için tıkla ... Jupi bu çizelge yazdığın pencerenin altında çıkan ve kaç yıllık evli olduğunu, çocuklarının yaşını ya da ne zaman evleneceğini gösteren şirin bir çizelge 🙂 Bir üstte smasherın yazdığı pencerenin altında göreceksin Yani aşağıda gösterdiğim gibi ;
jupiter' Alıntı: bi benmi fransizim yhaa evlilik cizelgesi neyki 😕 Genişletmek için tıkla ... Jupi bu çizelge yazdığın pencerenin altında çıkan ve kaç yıllık evli olduğunu, çocuklarının yaşını ya da ne zaman evleneceğini gösteren şirin bir çizelge 🙂 Bir üstte smasherın yazdığı pencerenin altında göreceksin Yani aşağıda gösterdiğim gibi ;
yakışıklım Daimi Üye Üye 4 Nisan 2012 #16 ben bir türlü ekleyemedim nasıl yapılıyor ki nereye yapıştırmam gerektiğini, bir türlü yapamadım resim kaydedilemiyor falan deyip duruyor
ben bir türlü ekleyemedim nasıl yapılıyor ki nereye yapıştırmam gerektiğini, bir türlü yapamadım resim kaydedilemiyor falan deyip duruyor