LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Şubat 2011 #1 Explosion Marka Elbiseler.. explosion elbise explosion marka Melişlerrrrr sizler için yine birbirinden güzel elbiseler gördüm giyin giyin çıkın En çokta çalışan bayanların tarzı olan elbiseler hadi bakalım her zevke hitaben var hepsi sizin Bu alttaki tam benlik bu arada😀 Umarım beğenirsiniz melişlerim...
explosion elbise explosion marka Melişlerrrrr sizler için yine birbirinden güzel elbiseler gördüm giyin giyin çıkın En çokta çalışan bayanların tarzı olan elbiseler hadi bakalım her zevke hitaben var hepsi sizin Bu alttaki tam benlik bu arada😀 Umarım beğenirsiniz melişlerim...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Şubat 2011 #2 Hepsi bibirinden şık kotonun tarzına çok benzettim siyah ve morlu elbiseyi ben giyip buradan çıkıyorum balım byeee😀
Hepsi bibirinden şık kotonun tarzına çok benzettim siyah ve morlu elbiseyi ben giyip buradan çıkıyorum balım byeee😀
*KaRTaNeSi* Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #3 çok hoş tasarımlar gerçekten yaaa.inan çarşıda arasan bulamazsın.arayınca bulunmazmış ya🙂) ayrıcaaa sunumu yapanın fiziğide çok hoş..güzel taşımış elbiseleri Son düzenleme: 28 Şubat 2011
çok hoş tasarımlar gerçekten yaaa.inan çarşıda arasan bulamazsın.arayınca bulunmazmış ya🙂) ayrıcaaa sunumu yapanın fiziğide çok hoş..güzel taşımış elbiseleri
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Şubat 2011 #6 ben giymem de giyenler için koydum zati beğenen beğenmeyen herkese çok keşekkürler
M Misafir Forum Okuru 1 Mart 2011 #8 Hepsi de birbirinden güzelmiş doğrusu 🙂 Sade ve oldukça şık... Paylaşımın için tşkler Lavişkom 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Mart 2011 #10 elbiseler süperr elbiseler çook güzel tam benlik ama henüz okula gidiyorum okula uygun giysiler de koysanız keşke
elbiseler süperr elbiseler çook güzel tam benlik ama henüz okula gidiyorum okula uygun giysiler de koysanız keşke