Eylülün dedikodu köşesine gelin melekler....

smicim ne kadar güzel bir yazı olmuş..bence herkes hakkında ki yorumların tamamen oturmui.ayrıca teşekkr ederim canım benim..sen sen se ise hep mütevazi,hep duygusal kırılıvercekmiş gibi..çok ama çok iyi niyetli..herşeyin en iyisini hak eden melekk

ayy sana inanmıyorum kız yaşımı büyüttün 27 yim ben şaka kız 28 e ne kaldı olsun ..canım benim tatlı hamişim okadar güzel sözlerki bunlar kırk yıllık arkadaşlarımdan duyduğum zaman bukadar mutlu olmazdım ya öyle iyisinizki bağımlılık yaptınız bana özlüyorum sizi. canım beniim inan herşey karşılıklı bende senin hakkında çok ağır hanım bir bayan olduğunu düşünüyorum seni seviyorum kuzum benim...

kösen hayırlı ugurlu olsun eylulum bıtanecık arkadasım can dostuum hep gelrırız merak etmee canıııım muaaaaaaaaaaaaaaaaah

hanı ben nerdeyım smıııııııııııı😕

abooo unutmusmuyum mavim seni

mavikelebek: sabir melegi bence, o kadar zorluklara karsi halen sen ve sabirli bir melek... Ve kendi derdini unutup baskalri icin dua eden, baskalari icin üzülen iyi kalpli meleklerimizden. Senide cok seviyorum ben mavim 😀... he bide benim topiklerimi hic bos gecmegen melegim 😀

bende senı sevıyorum bır tanem sende olesın canım benım allahım herkesın gonlune gore verır ınş

kız sende iyiki varsın canım benim ne güzel döktürmüşün öle maşallah valla smicim de çok duyarlı heran konuya hakim yardımsever ve kimseyi selamsız bırakmayan tatlı bir melek canım benim allahım sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına al inşallah seni seviyorum

a.özlem: hayir ögütlü, temiz niyetli.. hayir dualarini hic kimseden eksik etmez.. su siralar biraz dertli ama Rabbim insallah yüzünü güldürecek... 😀 bizde onun icin dua ediyoruz...