K Kayıtsız Üye Forum Okuru 22 Ekim 2011 #1 facebook da çalınan sayfayı geri alma facebook çalınan sayfamı nasıl geri alırım hangi adımları izlemem gerekiyor birileri ardımcı olsun lütfen face hesabım çalındı 😕
facebook çalınan sayfamı nasıl geri alırım hangi adımları izlemem gerekiyor birileri ardımcı olsun lütfen face hesabım çalındı 😕
T TİTAN Forum Okuru 22 Ekim 2011 #2 Sayın misafirimiz, Forumumuzda bulunan Çalınan Facebook Hesabı Facebook Sayfası Nasıl Geri Alınır adlı konumuzu inceleyebilirsiniz🙂
Sayın misafirimiz, Forumumuzda bulunan Çalınan Facebook Hesabı Facebook Sayfası Nasıl Geri Alınır adlı konumuzu inceleyebilirsiniz🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 25 Mart 2012 #3 ya ben oraya baktım ama orda önlem var yalnızca . benim sayfam gitti lütfen yardım edin!!
B baver Forum Okuru 1 Eylül 2012 #4 yaw benim eski bi sayfam vardı çaldılar şimdi bende onu geri almak istiyorum ama bi türlü olmuyor bana yardımcı olursanız sevinirim....
yaw benim eski bi sayfam vardı çaldılar şimdi bende onu geri almak istiyorum ama bi türlü olmuyor bana yardımcı olursanız sevinirim....