K Kayıtsız Üye Forum Okuru 15 Temmuz 2012 #1 Facebooka Ses Kaydı Ekleme nasıl oluyor Facebooka Ses Kaydı Ekleme nasıl oluyor benim Facebooka Ses Kaydı Eklemem lazım ama işte nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konuda bilgisi olanlar yardım edin🙂
Facebooka Ses Kaydı Ekleme nasıl oluyor benim Facebooka Ses Kaydı Eklemem lazım ama işte nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konuda bilgisi olanlar yardım edin🙂
T TİTAN Forum Okuru 15 Temmuz 2012 #2 Facebooka Ses Kaydı Ekleme Facebook'a Kendi Sesini Eklemek Facebook'a ses kaydınızı yüklemek için ses dosyanızın formatını FLV dönüştürmeniz yeterli.
Facebooka Ses Kaydı Ekleme Facebook'a Kendi Sesini Eklemek Facebook'a ses kaydınızı yüklemek için ses dosyanızın formatını FLV dönüştürmeniz yeterli.
A Alpay Türkmen Forum Okuru 18 Ağustos 2013 #3 TİTAN' Alıntı: Facebooka Ses Kaydı Ekleme Facebook'a Kendi Sesini Eklemek Facebook'a ses kaydınızı yüklemek için ses dosyanızın formatını FLV dönüştürmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla ...
TİTAN' Alıntı: Facebooka Ses Kaydı Ekleme Facebook'a Kendi Sesini Eklemek Facebook'a ses kaydınızı yüklemek için ses dosyanızın formatını FLV dönüştürmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla ...
TİTAN *Melekler Mekanı* 19 Ağustos 2013 #5 Gayet basit, bunun için gerekli bazı programlar var, netten indirip formatlar arası dönüşüm yapabilir, ses kayıtlarınızı flvye çevirebilirsiniz.
Gayet basit, bunun için gerekli bazı programlar var, netten indirip formatlar arası dönüşüm yapabilir, ses kayıtlarınızı flvye çevirebilirsiniz.
TİTAN *Melekler Mekanı* 2 Haziran 2014 #7 fpubh' Alıntı: ya tamam ama bu dosyaların adı ne Genişletmek için tıkla ... Google bu konuda size yardımcı olacaktır. Bu olayı nasıl gerçekleştireceğiniz konusunda bilgi bizden, eh o programlardan dilediğinizi seçmek sizden...
fpubh' Alıntı: ya tamam ama bu dosyaların adı ne Genişletmek için tıkla ... Google bu konuda size yardımcı olacaktır. Bu olayı nasıl gerçekleştireceğiniz konusunda bilgi bizden, eh o programlardan dilediğinizi seçmek sizden...