PaSikA Yeni Üye Üye 21 Ekim 2009 #1 Facebookcu meleklerim lütfen bu grubu şikayet edelim Kendini bilmez vatanı bölmek isteyenlerin yaptığı bir video lütfen şikayet edelim !!! Login | Facebook
Kendini bilmez vatanı bölmek isteyenlerin yaptığı bir video lütfen şikayet edelim !!! Login | Facebook
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 21 Ekim 2009 #2 Hmmm ben Üye olmadigim icin, göremiyorum... Ama madem vatani bölmek söz konusu, bencede HEMEN $ikayet edilmeliiii
Hmmm ben Üye olmadigim icin, göremiyorum... Ama madem vatani bölmek söz konusu, bencede HEMEN $ikayet edilmeliiii
kar_tanesi Yeni Üye Üye 21 Ekim 2009 #3 Bende üye degilim ama Vatan söz konusu ise şikayetlerimi dile getiririm.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Ekim 2009 #4 Ben üyeyim canım ALLAH BELALARINI VERSİN.REZİLLER YA HEMEN şikayet ettim elimde olsalar ümüklerini sıkıcam
Ben üyeyim canım ALLAH BELALARINI VERSİN.REZİLLER YA HEMEN şikayet ettim elimde olsalar ümüklerini sıkıcam
seerose Daimi Üye Üye 21 Ekim 2009 #5 Uye olmayan arkadaslar sikayet edemiyorlar bildigim kadariyla,sikayet et kismi video ile ilgili,ben sikayet ettim.
Uye olmayan arkadaslar sikayet edemiyorlar bildigim kadariyla,sikayet et kismi video ile ilgili,ben sikayet ettim.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 22 Ekim 2009 #7 Video kaldırılmış..Facebook bu videoları denetlemiyormu ya denetlese böyle yayınlanmaz yaınlanmadan kaldırırlır...
Video kaldırılmış..Facebook bu videoları denetlemiyormu ya denetlese böyle yayınlanmaz yaınlanmadan kaldırırlır...
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 22 Ekim 2009 #9 Görmemiş olanlar şanslı.. ben gördüümm videoyu ve yorumları cıldırdım....