Gül Hanım Yeni Üye Üye 13 Ekim 2009 #1 Fakir Bir Çocuğun Ağlatan Mektubu ağlatan yazılar fakir bir çocuğun ağlatan mektubu çocuk şiirleri anne mektupları ağlatıcı resimler pakistandaki deprem için yardım gönderen çocuğun mektubu. insanlık dersi verecek nitelikte. çok duygulu ve gerçekten bu acı bi gerçek arkadaşlar
ağlatan yazılar fakir bir çocuğun ağlatan mektubu çocuk şiirleri anne mektupları ağlatıcı resimler pakistandaki deprem için yardım gönderen çocuğun mektubu. insanlık dersi verecek nitelikte. çok duygulu ve gerçekten bu acı bi gerçek arkadaşlar
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Ekim 2009 #2 ah canim benim yaa keske cocuklarin dörtte biri kadar, yetiskinlerde duyarli olabilse, keskee... tskler bu aci ama gercek paylasim icin
ah canim benim yaa keske cocuklarin dörtte biri kadar, yetiskinlerde duyarli olabilse, keskee... tskler bu aci ama gercek paylasim icin
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 29 Ekim 2009 #3 ıkurken çok kötü oldum..aslında bu tür haraketlerı yetişkinler yapsa dünyada fakırlık kalmazdı...canım ya teşekkür ederım paylaştığın için...
ıkurken çok kötü oldum..aslında bu tür haraketlerı yetişkinler yapsa dünyada fakırlık kalmazdı...canım ya teşekkür ederım paylaştığın için...