LAMİYA Aktif Üye Üye 26 Şubat 2010 #162 çatlak' Alıntı: bende burdayım ama Genişletmek için tıkla ... ooooo kimler gelmiş hoş geldin meleğim😀
çatlak' Alıntı: bende burdayım ama Genişletmek için tıkla ... ooooo kimler gelmiş hoş geldin meleğim😀
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Şubat 2010 #163 selamlar,uzun zamandır girmiyodum sayfana bi uğrayım dedim,umarım güzel haberlerin vardır??
LAMİYA Aktif Üye Üye 1 Mart 2010 #164 **IvIuTLuLuK**' Alıntı: selamlar,uzun zamandır girmiyodum sayfana bi uğrayım dedim,umarım güzel haberlerin vardır?? Genişletmek için tıkla ... ilgilenmen gerçekten beni çok mutlu etti ama malesef bi gelişme yok herşey bildiğin gibi ama sizler benden dualarınızı eksik etmeyin inşallah bi gün bi müjde veririm uğradığın için çok teşekkür ederim..
**IvIuTLuLuK**' Alıntı: selamlar,uzun zamandır girmiyodum sayfana bi uğrayım dedim,umarım güzel haberlerin vardır?? Genişletmek için tıkla ... ilgilenmen gerçekten beni çok mutlu etti ama malesef bi gelişme yok herşey bildiğin gibi ama sizler benden dualarınızı eksik etmeyin inşallah bi gün bi müjde veririm uğradığın için çok teşekkür ederim..
LAMİYA Aktif Üye Üye 2 Mart 2010 #165 selam kızlar nasılsını bakalım bugün site amma sakin geziyorum ama değişiklik yok hep aynı duruyo kızlar yaa hareketlenin biraz😀
selam kızlar nasılsını bakalım bugün site amma sakin geziyorum ama değişiklik yok hep aynı duruyo kızlar yaa hareketlenin biraz😀
Şevvall Yeni Üye Üye 10 Mart 2010 #167 Evet rabbim gönlüne göre vericek ben buna yürekten ve dualarımla inanıyorum
LAMİYA Aktif Üye Üye 10 Mart 2010 #168 çok teşekkür ederim kızlar sayenizde sizin dualarınızla olucak olursa
M * MuCiZé * Forum Okuru 10 Mart 2010 #169 umarım herşey gönlünce olur,en kısa,en hayırlı,en güzel zamanda havalara uçacağınız haberi alırsınız 🙂 amin amin amin!!!!
umarım herşey gönlünce olur,en kısa,en hayırlı,en güzel zamanda havalara uçacağınız haberi alırsınız 🙂 amin amin amin!!!!