Young bride Banned 11 Nisan 2011 #1 Farklı çantalar çanta,çanta modelleri,çanta modelleri 2011,farklı çantalar,farklı çanta modelleri Bu renk renk,cıvıl cıvıl çantaları sizler takar mıydınız?? Bana biraz fazla renkli gelse de takana da karışmam,beğenirim🙂 Özellikle de araba şeklinde olanı çok orijinal buldum..
çanta,çanta modelleri,çanta modelleri 2011,farklı çantalar,farklı çanta modelleri Bu renk renk,cıvıl cıvıl çantaları sizler takar mıydınız?? Bana biraz fazla renkli gelse de takana da karışmam,beğenirim🙂 Özellikle de araba şeklinde olanı çok orijinal buldum..
AşkaimtisaL Yeni Üye Üye 11 Nisan 2011 #2 hehheee çooook fazla ciciler bunlar, ben hayatta takamam... takan kişi de ortamın ilgi odağı olur heralde.....🙂
hehheee çooook fazla ciciler bunlar, ben hayatta takamam... takan kişi de ortamın ilgi odağı olur heralde.....🙂
M Misafir Forum Okuru 12 Nisan 2011 #7 Çanta demeye şahit ister Kesinlikle çok ilgi çekici ve bir o kadar da sevimli
K karakuzu Daimi Üye Üye 6 Ocak 2013 #9 Guzel evet ama tam kizima gore bayilir bunlara 3, 5 yas cantasi