elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Eylül 2009 #1 farklı tarzlara cam yüzükler cam yüzükler cam yüzük altın tektaş pırlanta değil bildiğiniz cam🙂 iyice yaygınlaştı cam takılar tabi bir tek taşın pırlantanın yerini tutamaz ben sevmem altın falan daha spor olsun gerek yok pırlantaya diyorsanız bunlar tam sizlik(böyle diyen bie bayan var mı acaba? 😀) KAYNAK :TANAİ
cam yüzükler cam yüzük altın tektaş pırlanta değil bildiğiniz cam🙂 iyice yaygınlaştı cam takılar tabi bir tek taşın pırlantanın yerini tutamaz ben sevmem altın falan daha spor olsun gerek yok pırlantaya diyorsanız bunlar tam sizlik(böyle diyen bie bayan var mı acaba? 😀) KAYNAK :TANAİ
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 7 Eylül 2009 #3 zagaya katiliyorum bende canim, bende onlarin ikisini cok begendim 🙂 tskler paylasim icin 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 7 Eylül 2009 #4 Buna bayıldım ben Hemen alıyorum 😀 Emeğine sağlık canım. Hepsi hoşlar aslında. Ama turuncu bir başka 🙂
Buna bayıldım ben Hemen alıyorum 😀 Emeğine sağlık canım. Hepsi hoşlar aslında. Ama turuncu bir başka 🙂
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 7 Eylül 2009 #5 ayırt edemedim hepsine bayıldım çok güzel renkler cıvıl cıvıl 🙂 paylaşım için teşekkürler
F fatosonal Yeni Üye Üye 20 Eylül 2009 #7 hepsi çok güzel karar veremedim ben 🙁 o zaman hepsinden istiyorum istiyorum istiyorum 🙂 🙂 🙂