kaprisli Yeni Üye Üye 25 Kasım 2008 #1 Feridun Düzağaç - Beni Unutma Ne konuşuyor bu insanlar Ne kadar uzak kelimeler anlamdan Aynama bir yabancı sızmış Bakıyor bana uzaktan Sensizlikten kalan en acı gerçeğim Hiçliğim...hiçliğim... Ucuz basit ve sıradan Pazara çıkmış gibi sanki ipliğim İpliğim.... Hayat beni unutsa da Sen unutma Adımı unutacak kadar kaybettim kendimi Olsun Beni unutma...beni unutma Bir uçurumun kenarındayım O kadar yokum ki görmüyorlar Kalbim susmuşlar yeri Kuşlar korkup kaçmıyorlar
Ne konuşuyor bu insanlar Ne kadar uzak kelimeler anlamdan Aynama bir yabancı sızmış Bakıyor bana uzaktan Sensizlikten kalan en acı gerçeğim Hiçliğim...hiçliğim... Ucuz basit ve sıradan Pazara çıkmış gibi sanki ipliğim İpliğim.... Hayat beni unutsa da Sen unutma Adımı unutacak kadar kaybettim kendimi Olsun Beni unutma...beni unutma Bir uçurumun kenarındayım O kadar yokum ki görmüyorlar Kalbim susmuşlar yeri Kuşlar korkup kaçmıyorlar
zuzu65 Yeni Üye Üye 25 Kasım 2008 #2 Cevap: Feridun Düzağaç - Beni Unutma iki şarkıyıda çok severek dinliyorum teşekkürler canım
kaprisli Yeni Üye Üye 25 Kasım 2008 #3 Cevap: Feridun Düzağaç - Beni Unutma rica ederim benim de en sevdiğim şarkıları🙂
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 7 Aralık 2008 #4 Cevap: Feridun Düzağaç - Beni Unutma ferudun düzağaç'ın şarkıları çok güzel. teşekkürler cnm
kaprisli Yeni Üye Üye 7 Aralık 2008 #5 Cevap: Feridun Düzağaç - Beni Unutma rica ederim öyle bir insanın şarkıları nasıl güzel olmaz🙂
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 7 Ocak 2009 #6 Cevap: Feridun Düzağaç - Beni Unutma kaprisli f.d. Nin tüm şarkılarını tek bir konu içinde toplamışsın fakat konu başlığı sadece f.d. Beni unutma ve diğer şarkılarıda mevcut tek tek açarsak konuları daha verimli olur.... Diğer şarkılar tarafımca kaldırılmıştır... M.M. YÖNETİMİ kızılötesi Son düzenleme: 7 Ocak 2009
Cevap: Feridun Düzağaç - Beni Unutma kaprisli f.d. Nin tüm şarkılarını tek bir konu içinde toplamışsın fakat konu başlığı sadece f.d. Beni unutma ve diğer şarkılarıda mevcut tek tek açarsak konuları daha verimli olur.... Diğer şarkılar tarafımca kaldırılmıştır... M.M. YÖNETİMİ kızılötesi
kaprisli Yeni Üye Üye 7 Ocak 2009 #7 Cevap: Feridun Düzağaç - Beni Unutma evet ya onu sonradan farkettim düzeltemediğim için kaldı öyle... aslında sadece feridun düzağaç yazıcaktım🙂
Cevap: Feridun Düzağaç - Beni Unutma evet ya onu sonradan farkettim düzeltemediğim için kaldı öyle... aslında sadece feridun düzağaç yazıcaktım🙂