Canım ben şimdi hangi hastaneler olduğunu söylemiyim ne olur ne olmaz bir de onlarla uğraşmak istemiyorum ama özelden yazarım sana çok bilinen yerler ne yazıkki.. Sorun eşimde de bende de vardı ücret olarak net bir şey söyleyemem çünkü tedavi öncesinde benim başka jinekolojik olaylarımda oldu o yüzden yanlış yönlendirmiyim ama tek bir konuda net bişey söyeyebilirim doktorum yani Seval Taşdemir hakikatten de bu işin piriÇok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadar ücret ödedin toplamda sorun sadece sendemiydi sorun yaşadığın hastaneler hangileri ???
Tamam canım bekliyorum ben bi dr buldum biraz kilo ver dedi kısmet olursa eylülde başlıcamCanım ben şimdi hangi hastaneler olduğunu söylemiyim ne olur ne olmaz bir de onlarla uğraşmak istemiyorum ama özelden yazarım sana çok bilinen yerler ne yazıkki.. Sorun eşimde de bende de vardı ücret olarak net bir şey söyleyemem çünkü tedavi öncesinde benim başka jinekolojik olaylarımda oldu o yüzden yanlış yönlendirmiyim ama tek bir konuda net bişey söyeyebilirim doktorum yani Seval Taşdemir hakikatten de bu işin piri
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et kız sen nerde oturuyodunkızlar nasılsınız, nasıl gidiyo? Korona filan derkenn olaylar olaylar hiç gelemedim yaa bir de taşındık.. onca iş gç ve hamilelik arasında ama zorundaydık apartmana yıkım kararı geldii ve bizde apar topar vınn 🙁
amaaa hamişlik rüya gibi geçiyoo, gebelik takibim için birtanecik doktorum Seval Taşdemir'e devam, miniğim büyüyüorr teyzeleri, cinsiyet tahmini olan varsa alalım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?