RefRa Daimi Üye Üye 14 Nisan 2012 #1 Fikri olannn ! Kızlar acilen nickimi değiştirmem gerekiyo bi türlü bişey bulamadım bana nick bulmamda yardımcı olursanız minnettar kalırım 🙂 Şöyle değişik bişeyler istiyorum ama tam olarak ne istediğimi nasıl bişey istediğimi bende bilmiyorum 😕 Varsa sizin fikriniz benimle paylaşmanızı isterim 🙂 Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler 🙂
Kızlar acilen nickimi değiştirmem gerekiyo bi türlü bişey bulamadım bana nick bulmamda yardımcı olursanız minnettar kalırım 🙂 Şöyle değişik bişeyler istiyorum ama tam olarak ne istediğimi nasıl bişey istediğimi bende bilmiyorum 😕 Varsa sizin fikriniz benimle paylaşmanızı isterim 🙂 Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 15 Nisan 2012 #2 Ya kızlar bi fikir verin banaaa 😕 Bu nickle daha fazla kalamam 🙁
RefRa Daimi Üye Üye 15 Nisan 2012 #5 değişik bişey istiyorum kızlar aklımda bi kaç bişey olsa anket yapcaktım ama hiçbi şey gelmedi aklıma maalesef. Bu nicki de bi an önce değiştirmek istiyorum bazı nedenlerden dolayı.
değişik bişey istiyorum kızlar aklımda bi kaç bişey olsa anket yapcaktım ama hiçbi şey gelmedi aklıma maalesef. Bu nicki de bi an önce değiştirmek istiyorum bazı nedenlerden dolayı.