Mahperver Yeni Üye Üye 9 Mart 2010 #1 Fincanlarin yerini hic bir sey tutamaz Evet melekleriiim şimdi sizlere kahve fincan modellerini vereceğim içlerinden bir tanesi eminim hoşunuza gidecektir. Siz beğenin ben size alacağım 🙂
Evet melekleriiim şimdi sizlere kahve fincan modellerini vereceğim içlerinden bir tanesi eminim hoşunuza gidecektir. Siz beğenin ben size alacağım 🙂
temmuz Yeni Üye Üye 9 Mart 2010 #4 fincanda çay içmeye bayılırım çok estetik ve hoş duruyor bir bayanın elinde diye düşünüyorum
İLKYAZ Yeni Üye Üye 9 Mart 2010 #5 Çok güzeller ama sadece kahve için, ben çayı ince cam bardakta seviyorum.
S swetla Yeni Üye Üye 9 Mart 2010 #6 amanin booo ne şirin şeyler bunlar insan içinde kahve içmeye kıyamaz
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Mart 2010 #7 Konu tarafımdan düzenlenmiştir, bu arada fincanlar harika arkadaşım sağolasın, yorum ve resim yollarını sitemize göre düzenledim lütfen dikkat ediniz 🙂
Konu tarafımdan düzenlenmiştir, bu arada fincanlar harika arkadaşım sağolasın, yorum ve resim yollarını sitemize göre düzenledim lütfen dikkat ediniz 🙂
laetitia Yeni Üye Üye 10 Mart 2010 #10 hepsi harika modern tasarımlar dışında bunlarda kesinlikle evlerde olmalı