Menü
Melekler Mekanı
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
PORTAL
Soru Sor
Sağlık Sorusu
Hamilemiyim Sorusu
Cinsellik Sorusu
Hamilemiyim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Melekler Mekanı
Lezzetli Basit Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
En Güzel Tarifler
Yumurta Yemekleri
Fırında Soğanlı Yumurta (6 Kişilik)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="*MeleK*" data-source="post: 19193" data-attributes="member: 41"><p>Malzemeler</p><p>6 Yumurta</p><p>2 Su Bardağı Süt</p><p>1.5 Kahve Fincanı Tereyağı</p><p>1 Yemek Kaşığı Un</p><p>2 Yemek Kaşığı Krema</p><p>2 Soğan</p><p>Tuz</p><p>Karabiber</p><p>Toz Müskat</p><p></p><p></p><p>Yemeğin Tarifi </p><p>Yumurtaları soğuk su dolu derin bir kaba yerleştirip katı şekilde pişirin.</p><p>Tavada 2 yemek kaşığı tereyağını eritip unu ekleyerek kısık ateşte çevirin. Sütü yavaş yavaş ve devamlı karıştırarak ilave edin. Pütürsüz bir beşamel sos elde edinceye kadar, sürekli karıştırarak 10 dakika pişirin. Tuz, karabiber ve müskat ekleyip ateşten alın.</p><p>Yumurtaları soğutup kabuklarını soyun ve yuvarlak dilimleyin. Soğanları ince halkalar şeklinde kesin. Kalan tereyağını eritip soğanları pembeleştirin. Hazırladığınız beşamel sosu ekleyin. İçine yumurta dilimleri ilave edin.</p><p>Yayvan bir fırın kalıbını yağlayın. Yumurta dilimlerini soslu olarak fırın kalıbına dizin. Kalan sosu üzerine dökün. Önceden kızdırılmış orta ısılı fırında 6 dakika kızartın.</p><p>Not: Müskat, diğer adıyla hint cevizi, toz veya tane olarak satılır. Tane satın alırsanız kabuğunu ince bir rende ile rendeleyebilirsiniz. Toz olarak almanız aroma açısından daha etkilidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="*MeleK*, post: 19193, member: 41"] Malzemeler 6 Yumurta 2 Su Bardağı Süt 1.5 Kahve Fincanı Tereyağı 1 Yemek Kaşığı Un 2 Yemek Kaşığı Krema 2 Soğan Tuz Karabiber Toz Müskat Yemeğin Tarifi Yumurtaları soğuk su dolu derin bir kaba yerleştirip katı şekilde pişirin. Tavada 2 yemek kaşığı tereyağını eritip unu ekleyerek kısık ateşte çevirin. Sütü yavaş yavaş ve devamlı karıştırarak ilave edin. Pütürsüz bir beşamel sos elde edinceye kadar, sürekli karıştırarak 10 dakika pişirin. Tuz, karabiber ve müskat ekleyip ateşten alın. Yumurtaları soğutup kabuklarını soyun ve yuvarlak dilimleyin. Soğanları ince halkalar şeklinde kesin. Kalan tereyağını eritip soğanları pembeleştirin. Hazırladığınız beşamel sosu ekleyin. İçine yumurta dilimleri ilave edin. Yayvan bir fırın kalıbını yağlayın. Yumurta dilimlerini soslu olarak fırın kalıbına dizin. Kalan sosu üzerine dökün. Önceden kızdırılmış orta ısılı fırında 6 dakika kızartın. Not: Müskat, diğer adıyla hint cevizi, toz veya tane olarak satılır. Tane satın alırsanız kabuğunu ince bir rende ile rendeleyebilirsiniz. Toz olarak almanız aroma açısından daha etkilidir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Adı
İnsan doğrulaması
Ak Partinin kısaltmasını lütfen aşağıya küçük harflerle yazınız örn akp gibi
Cevap yaz
Melekler Mekanı
Lezzetli Basit Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
En Güzel Tarifler
Yumurta Yemekleri
Fırında Soğanlı Yumurta (6 Kişilik)
Üst