Angel_tears Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #1 Forumdan 3 üyeye çiçek verelim çiçek Ablalarım forumda istedeğiniz 3 üyeye çiçek verin 🙂
sule Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #2 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim haksizlik olmazmiya.....beni bu zor gunlerimde yanliz birakmiyan tum dert ortaklarima bitane degil kucak dolusu cicekler gonderiyorum.....
Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim haksizlik olmazmiya.....beni bu zor gunlerimde yanliz birakmiyan tum dert ortaklarima bitane degil kucak dolusu cicekler gonderiyorum.....
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #3 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim walla bende çıkartamam.hepsıne yuregımdekı butun çıçeklerı werıyorumm.onlar benım çıçeklı meleklerımm
Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim walla bende çıkartamam.hepsıne yuregımdekı butun çıçeklerı werıyorumm.onlar benım çıçeklı meleklerımm
Angel_tears Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #4 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim Bende herkese vermek isterim ama malesef 3 er 3 er olmak zorunda oyunun kuralı bu başka bir tura veremediklerinize verisiniz ablalarım Zuzu65 İnocenta_reina Semazen abla
Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim Bende herkese vermek isterim ama malesef 3 er 3 er olmak zorunda oyunun kuralı bu başka bir tura veremediklerinize verisiniz ablalarım Zuzu65 İnocenta_reina Semazen abla
Angel_tears Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #5 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim Raila abla Mavi abla Nemesis abla
handanca Daimi Üye Yönetici 22 Eylül 2008 #6 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim inan ayıramadım canım. bendende tüm melekelere olsun🙂
Angel_tears Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #7 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim Zuzu65 Bonita Handanca
kar_tanesi Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #8 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim ben şimdi kime vercemki hepinize veriyim olmazmııı?
Angel_tears Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #9 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim Pasika Kızılötesi Zuzu65
kar_tanesi Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #10 Cevap: Forumdan 3 üyeye çiçek verelim raila_55 pembe melek göknur