Fps Master setup var mı ? Fps Master ayarları nasıl yapılır ?
Selam arkadaşlarım ben black ops 4 oyunu oynuyorum tüm bir tane kendime zen cronus aldım bir tane de beloader pro satın aldım ama ayarlarını yapmayı bilmiyorum nasıl ayarlanıyor PS5 kullanıyorum ps4 için de heralde aynıymış ayarları bilmiyorum cronus zenin kurulumunu ve uzaktan oynatma özelliği olan beloader proyu kurdum tam uyuşuyorlar onu bile yapmam baya zamanımı aldı ama şimdi bu tür oyunlarda oynamak için ayar full setup bilmek gerekiyor acaba bilen var mı ?
Selamlar bu oyunu eşimde oynuyor on da da dediğin şeylerden var mış ama ayarları baya zormuş anlat dedim anlatamam dedi ama bi site verdi oradan bak istersen daha iyi olacaktır. Bu aşağıdaki sitede tüm ayarları yazıyormuş tüm fps oyunlarda işe yarıyormuş açık ara senin öne geçmeni sağlıyormuş işte otomatik zıplama hızlı nişan alma vs vs aşağıya linkini bırakıyorum kandırabilir isem ayarlarını anlattırırım senin için özellikle bu oyunda istiyorsun değil mi ?
Bu yukarıdaki linkte ingilizce yazıyor baksın dedi. Videolu anlatım da aşağıda onuda incele tabiki ingilizce gerekiyor biraz baktım tek tek adam adım adım anlatmış da anlamıyorum işte 🙂
Cronus Zen ile birlikte Beloader ve Beloader pro da kullanabileceğiniz bütün fps oyunlarda bir script daha test ettim. Bu script te son derece başarılı olarak çalışmakta. Gerek aim asist gerek ise her şeyi mükemmel arkadaşlarım bunu da aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.