*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Haziran 2008 #11 Cevap: galiba ben..... galiba ben acıktımkarnımı doyurmak istiyorum
M Misafir Forum Okuru 24 Haziran 2008 #12 Cevap: galiba ben..... galiba bende susadım ama mutfağa gitmeye üşeniyorum galiba nolcak şimdi galiba
Cevap: galiba ben..... galiba bende susadım ama mutfağa gitmeye üşeniyorum galiba nolcak şimdi galiba
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Haziran 2008 #13 Cevap: galiba ben..... sence çitos mutfaktamı mutfaktaysa yemekmi yiyiyor sana içecekmi getiriyor
nisan Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #14 Cevap: galiba ben..... yemek yiyip wc gidecktr galiba bn bugun yatamiyacam kizim aglayip duruyor
M Misafir Forum Okuru 24 Haziran 2008 #15 Cevap: galiba ben..... ben nerden bilim sen bile daha kendinin mutfakta ne ettiğini bilmiyon da banamı soruyon? sence senin yaptığın şeyi bilmediğini ben bilebilirmiyim? ben o kadek zekimiyim
Cevap: galiba ben..... ben nerden bilim sen bile daha kendinin mutfakta ne ettiğini bilmiyon da banamı soruyon? sence senin yaptığın şeyi bilmediğini ben bilebilirmiyim? ben o kadek zekimiyim
nisan Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #16 Cevap: galiba ben..... rüyam canom gec kaldin galiba bn cildirmak üzereyimmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Haziran 2008 #17 Cevap: galiba ben..... zekimisin? Bence zekisin Kendine niye soruyorsunki?Herşey ortada değilmi?kaç soru oldu yav
Cevap: galiba ben..... zekimisin? Bence zekisin Kendine niye soruyorsunki?Herşey ortada değilmi?kaç soru oldu yav
nisan Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #18 Cevap: galiba ben..... kiz cito soru olmayacakki galiba sen uyumalisin citos ya
nisan Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #20 Cevap: galiba ben..... galiba bn kiza bakmaliyimmm,canom bacim okmi