Gaspacho-buzlu çorba(ispanya)

Gaspacho-buzlu çorba(ispanya)
buzlu çorba gaspacho uluslararası özel çorbalar ispanyol çorbası ispanyol çorbaları
Malzemeler :

5 Adet domates (kabukları soyulmuş)
1 Adet salatalık (kabukları soyulmuş)
1 Adet taze soğan
1 Diş sarımsak (ince kıyılmış)
1 Fincan zeytinyağı
1 Adet yeşil biber (çekirdekleri çıkartılmış)
3 Adet peksimet
3 Dilim tost ekmeği
Tuz
Karabiber
10 Küp buz


Yapılışı :

Tost ekmekleri hariç bütün malzemeleri mutfak robotunda öğütün
Hazırladığınız karışımı derin bir kabın içerisine alın ve buzları ilave edin
Buzdolabında 2 saat bekletin
Servis yapmadan önce küp şeklinde doğradığınız ekmekleri yağda kızartın
Sıcak olarak çorbanın içerisine koyun, servis yapın
Müthiş bir lezzet kesinlikle tavsiye ederim.
 
Üst