E Emmawatson Yeni Üye Üye 24 Aralık 2018 #1 Gebelik kesesi gelişmemiş diyio kesenin büyüdüğü oluyormu ?? Arkadaşlar 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kese 8 mldi 10 gün sonra başka doktora gittim kese küçülmüş 7 ml böyle olup kesesi büyüyen oldumu
Arkadaşlar 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kese 8 mldi 10 gün sonra başka doktora gittim kese küçülmüş 7 ml böyle olup kesesi büyüyen oldumu
E Emmawatson Yeni Üye Üye 24 Aralık 2018 #2 Emmawatson' Alıntı: Arkadaşlar 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kese 8 mldi 10 gün sonra başka doktora gittim kese küçülmüş 7 ml böyle olup kesesi büyüyen oldumu Genişletmek için tıkla ...
Emmawatson' Alıntı: Arkadaşlar 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kese 8 mldi 10 gün sonra başka doktora gittim kese küçülmüş 7 ml böyle olup kesesi büyüyen oldumu Genişletmek için tıkla ...
E Emmawatson Yeni Üye Üye 24 Aralık 2018 #3 Arkadaşlar böyle bir durum yaşayıp yada yakın çevresinde olan arkadaşlar lütfen yazın ..yarın başka doktora gitcem
Arkadaşlar böyle bir durum yaşayıp yada yakın çevresinde olan arkadaşlar lütfen yazın ..yarın başka doktora gitcem