Slm tarihe tam bakmadım ama bende de sendeki belirtiler vardı bende şuan 4 aylık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum yumurtlama günü vs ne varsa denedim diyebilirim geçen ay benimde mide bulantim vardı kasimlarimda ağrı göğüslerimde hassasiyet vardı tabi ben hamile değilim adet olucam ondadır dedim meğerse ben hamileymisim.. ve çok üzücü bir durumki düşük yapmışım size çok cahilce gelir belki ama Ümmü sıbyan diye bir korunma muskasi var eğer araştırma yaparsanız detaylı öğrenirsiniz benim kız kardeşimde düşük yaptı ve o muskadan yazdırıp taktı her derde deva ve özellikle hamile kalmak için korunmak için dua var içinde biz hamile bana hoca adetin çok sancılı gectimi dedi evet dedim hem doktor hem hoca düşük olduğunu söyledi ve bende hemen korunma yani Ümmü sıbyan muskasi yazdırdım şuan takıyorum.. Ümmü sıbyan ne diye soranlara kısaca şöyle diyeyim Ümmü sıbyan dışı bir cin ismi insan neslini tüketmeye yemin etmiş bir cin ve sürekli düşük yapanlara veya hamile kalmak isteyenlere bu korunma duasını bildiği hocadan yazdirmasini tavsiye ederim umarım yüce Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasıp eder.. çok aminn